mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Lady Milk doneert melkpakken aan moskeeën en soera’s in de Klang Valley

In samenhang met de heilige maand Ramadan heeft het Blue Brigade-team van Dutch Lady Milk Industries Berhad (DLMI), een door de gemeenschap geleid team, meer dan 11.300 pakken Dutch Lady’s UHT 200 ml Bananen- en Kurma-melk gedistribueerd naar 24 moskeeën en soera’s in de Klang-vallei .

Het gemeenschapsprogramma van DLMI is sinds begin april in een stroomversnelling geraakt om lokale moslimgemeenschappen te ondersteunen bij het naleven van de verplichte vastenmaand. Dit jaarlijkse initiatief van het Blue Brigade-team, bestaande uit toegewijde DLMI-medewerkers, heeft in totaal 11.376 mini gearomatiseerde melkverpakkingen opgeleverd.

De vrijwilligers van DLMI die deel uitmaken van het Blue Brigade-team (in lichtblauwe tudung) geven Dutch Lady 200 ml UHT-melkpakketten weg aan de gemeenschap in Surau Al-Muhtadin, Banjaria Court, Batu Caves.

Het Blue Brigade-team is een intern bedrijfsinitiatief dat is gestart door goedbedoelende en gepassioneerde medewerkers met als doel de goedheid van melk te delen met kansarme gemeenschappen. Sinds de oprichting in het begin van de jaren 2000 is Blue Brigade betrokken geweest bij verschillende gemeenschapsinitiatieven, waaronder het ondersteunen van gezinnen en individuen die lijden aan ernstige voedseltekorten op het hoogtepunt van de COVID 19-lockdowns, en het helpen van gemeenschappen die zwaar getroffen zijn door de enorme overstromingen in december 2021 .

“Terwijl we overgaan naar de endemische fase, hopen we dat gemeenschappen kunnen herbouwen en herstellen na twee jaar van lockdowns, banenverlies en economische vertraging. Velen hebben ook dierbaren en vrienden verloren aan het virus – we vinden het belangrijk voor ons om kansarme gemeenschappen te ondersteunen bij het vieren van de heilige maand Ramadan, “zei DLMI Corporate Affairs Director Muhammad Abdul Hadi Abdullah.

“De Blauwe Brigade zal ook dit jaar gemeenschappen blijven helpen die ondersteuning nodig hebben. We zijn nederig door de kracht en het geduld van gewone Maleisiërs tijdens de ramadan. Melk zit boordevol calcium, eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen die mensen kunnen helpen tijdens hun vasten, “voegde Hadi eraan toe.

READ  Scoot, JetStar, KLM Royal Dutch heropenen route naar Bali

DLMI, met een lange, rijke en doelgerichte geschiedenis in Maleisië, gaat door met het voeden van de natie door zuivelproducten van hoge kwaliteit te leveren die ten goede komen aan degenen die de Ramadan in acht nemen.


Deze inhoud wordt geleverd door Neruda Communicatie.

Geïnteresseerd in het ontvangen van uw aankondigingen op Malaysiakini? Neem contact op met het aankondigingsteam op [email protected] of whatsapp op +60 17-323 0707 voor dringende zaken.