april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Colonial From Nightmare on Elm Street verkoopt voor $ 2,98 miljoen

Huis van Nachtmerrie in Elm straat Officieel verkocht voor $ 2,98 miljoen Landhuis Wereldwijd. De badkamer met drie slaapkamers en vier slaapkamers stond oorspronkelijk eind oktober op de lijst voor $ 3,25 miljoen, met een figuur verkleed als Freddie Krueger op de bijbehorende foto’s. Aanbiedingen worden gedaan om middernacht op Halloweennacht, maar het feestelijke plan is niet zo succesvol omdat het huis later opnieuw wordt aangeboden. In december werd de prijs verlaagd naar 2,99 miljoen dollar.

Nancy Thompson, het personage van Heather Langkomb, woonde in het huis in de horrorfilm van regisseur Wes Croven uit 1984, en de meest recente bewoners waren eigenlijk Loren Scaphoria (regisseur van afspeelschrijver uit 2019. Hustlers) En zijn jarenlange ondersteunende komiek Bo Burnham. Burnham’s nieuwste Netflix-comedyspecial met muziek, Binnen, In het pension van de herberg, draagt ​​bij aan de Hollywood-traditie van het appartement. Scarfaria betaalde $ 2,1 miljoen voor het huis in 2013, hetzelfde jaar dat hij en Burnham begonnen te daten.

Zoek AD PRO

De ultieme bron voor designprofessionals, aangeboden door de auteurs van Architectuuroverzicht

Pijl

Het 2700 vierkante meter grote huis in Nederlandse koloniale stijl werd gebouwd in 1919 maar halverwege de jaren 2000 gerenoveerd, waardoor het interieur een eigentijdse en retro-achtige uitstraling kreeg. De geselecteerde deuren zijn afgerond, eenvoudig maar indrukwekkende rijkdom, wat het huis een onverwacht uniek, speels gevoel geeft van zijn traditionele buitenkant. De primaire suite heeft twee inloopkasten, een laag balkon met uitzicht op de achtertuin en een extra groot ligbad in mijn eigen badkamer. In de achtertuin is er een zwembad en het eerder genoemde gastenverblijf. Keuken. Het huis is gelegen in Little Spotting Square in Los Angeles, New Hollywood, maar het appartement bevindt zich in Ohio. Nachtmerrie in Elm straat.

READ  Nederlandse biotech Xinvento werft zaadronde om a . te ontwikkelen