juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Brothers Coffee opent tweede El Paso-locatie in het Verre Oosten

Dutch Brothers Coffee opent tweede El Paso-locatie in het Verre Oosten

Als je verslaafd bent aan koffie, Javaans bent of graag Drive-Thrust gebruikt, of je nu in het Verre Oosten El Paso woont of werkt, je zult blij zijn te horen dat Dutch Brothers Coffee zich uitbreidt naar jouw stad.

De in Oregon gevestigde drive-through, walk-up koffieketen zal zijn tweede locatie in L openen, een paar maanden na de lancering van Sun City op 7727 Pacio del Norde Boulevard, nabij Northwestern Drive, tussen West Town Marketplace en Canyons in Simoran. Paso.

Dutch Bros Coffee is een van de snelst groeiende drive-through koffieketens van het land. Met het hoofdkantoor in Oregon en opgericht in 1992 door twee broers van Nederlandse afkomst, hebben de Dutch Brothers honderden locaties in West-Amerika en breiden ze momenteel hun bereik uit naar Texas.

Waar en wanneer gaat het open in het Verre Oosten?

El Paso’s Tweede Nederlandse Broeders is gevestigd 12221 Eastlake Boulevard In de buurt van Rojas Drive in de nieuw gebouwde Eastlake Commons Strip Mall, eigendom van en geëxploiteerd door River Oaks Properties, een bedrijf voor de ontwikkeling en het beheer van commercieel en winkelvastgoed.

Startdatum, volgens het Website Is “28-01-2022”.

Ik doe aan ochtendradio, dus ik praat veel over cafeïne. Als ik naar mijn werk ga, staan ​​er drie dingen op de lijst die ik moet doen: 1. Koffie, 2. Koffie, 3. Al het andere. Voor wie mij niet mag, biedt Dutch Bros ook smoothies, patat, thee en energiedrankjes aan.

Er komen meer El Paso-plaatsen aan

Dutch Bros Coffee Facebook

Als je ook een inwoner van El Paso bent die van Java houdt en op zoek is naar vers bier en smaken, kijk dan eens naar toekomstige locaties van Dutch Brothers bij jou in de buurt. Het bedrijf maakt een soort kleine invasie. Toon plan-, stads- en staatsdocumenten, volgend jaar of meer ten minste 3 locaties in El Paso.

READ  Nederlandse Mantell prijst Lacey Evans voor SmackDown promo

Andere projecten die zijn geregistreerd zijn onder meer 2105 Sun Fire Bluvidi in North Zaragoza, 1120 McRae at Home Decor en de vijfde n.

Ze bevinden zich allemaal in verschillende stadia van planning en constructie, dus het is nog niet bekend wanneer die sites zullen worden gebrouwen en toegediend.

Check it out: bekijk de 100 populairste merken in de Verenigde Staten