juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De medewerker van Dutch Brothers deelt het proces van het maken van de drankjes

De medewerker van Dutch Brothers deelt het proces van het maken van de drankjes

Toen ik op de middelbare school zat, waren de Nederlandse Broeders de enige plek waar ik na school zou ronddwalen. We komen allemaal samen in een auto, gaan door de drive-through en hangen dan rond op de parkeerplaats. Dit is een van de dingen die ik miste toen ik een paar jaar geleden naar Lubbock verhuisde. Gelukkig zijn de Nederlanders verhuisd naar Hub City, en ik kan me nu een aantal van die herinneringen herinneren.

Als ik naar Nederlanders ga, is een van mijn favoriete manieren om te beslissen wat voor drankje ik wil, zoals ijs, warm, koffie, thee of fruit, en dan vraag ik de persoon die ik bestel om mij hun favoriete drankje te geven. Geldt voor die categorie. Soms geven ze je een van de basisdrankjes op het menu, andere keren krijg je iets heel unieks dat ze zelf hebben gecreƫerd.

Wanneer ik een bestelling ontvang die niet op het menu staat, vraag ik me altijd af hoe ze eraan zijn gekomen. Daarom was ik zo opgewonden toen ik op TikTok’s account het proces van het maken van drankjes zag van iemand die bij Dutch Brothers werkt. Hun video’s bevatten generieke drankjes en aanpassingen en zijn leuk om naar te kijken. Werkwijze.

Door te zien hoe verschillende drankjes worden gemaakt, krijg ik inspiratie om verschillende drankjes te proberen die ik nog nooit eerder heb gegeten. Gemaakt met witte koffie, witte chocolade, kokosnoot, vanille, chocolademelk, softtop en suikerhagelslag, deze licht aangepaste witte engel is een perfect voorbeeld.

Een ander drankje waarvan bekend is dat het heerlijk is, is deze Eclipse Groene Thee. Ook al zijn het geen gepersonaliseerde drankjes, het is toch prachtig om te zien hoe ze gemaakt worden.

READ  Nederlandse regering adviseert excuses aan te bieden voor bombardement Iraakse stad, 85 burgerdoden

De volgende keer dat je naar het Nederlands gaat, raad ik je ten zeerste aan om naar iets nieuws of persoonlijks te luisteren en te kijken welke leuke mogelijkheden er in zitten.

Throwback: zie Texas Tech in 1947

Wat onroerend goed is $ 500.000 dat u kunt krijgen in Lubbock vs Dallas, Texas?

Een van de grootste attracties van het wonen in een kleine stad in plaats van in een grote stad, is wat voor soort huis je voor dezelfde prijs kunt krijgen. Hier is een vergelijking van twee huizen – een in Lubbock en de andere in Dallas – kosten beide ongeveer $ 500.000 en hebben vier slaapkamers en drie badkamers.

Bekijk het huis in Dallas hieronder, gelegen in Lupac erna:

O: 12 geweldige houten huizen waar je kunt verblijven in Texas