april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Glittermagazine |  Charli XCX's nieuwe muziek: 'Van Dutch'

Glittermagazine | Charli XCX's nieuwe muziek: 'Van Dutch'

Atlantische records

In het licht van zijn langverwachte album Pratt, Charli XCX bracht haar eerste single uit. “Von dutch” is nu beschikbaar voor streaming overal.

Op 28 februari ging de hyperpopster naar sociale media aankondigen Zijn zesde studioalbum, Pratt. Bovendien verschijnt de LP later deze zomer met 15 nummers en een speelduur van 41 minuten. “Van Dutch” was de eerste single PrattEn fans zijn er nu al dol op.

Volgens Genie, “Van Dutch” zit vol zelfvertrouwen, housemuziek en alle funky clubvibes. Het voorrefrein is een schot in de roos opnieuw en opnieuw “Ik ben jouw nummer één” affirmatie. De zware basis en synth geven het nummer een clubachtig gevoel. tevens de Samen zingen “Ik leef dat leven. Van Dutch, cultklassieker, maar ik ben nog steeds pop. Ik word betaald, jij bent boos omdat de bank gesloten is. Charlie's luisteraars moeten hun innerlijke danser vinden met intense beats en ego- teksten versterken.

Atlantische records

Ook andere beroemdheden hebben hun liefde getoond voor “Van Dutch” en het aankomende album. Collega-hyperpopartiest Kim Petras sprak haar waardering uit voor het nummer Instagram Het commentaar belicht de actiescènes in de muziekvideo. Aangekondigd in een eerdere Instagram-post PrattBratz is een speelgoedmerk Heeft gereageerdOnder de boodschap van het album staat “We luisteren naar…”.

READ  Celtic wil de Nederlandse doelman gratis contracteren

Hoewel fans gemengde reacties hadden PrattIn de hoesafbeelding duiden hun reacties op “Van Dutch” op een mooie toekomst voor zowel de single als het album. In de tussentijd kun je naar “Van Dutch” luisteren en de officiële videoclip bekijken onderstaand. Fans kunnen vooraf sparen Pratt Hier.