juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Bros Stock News: 5 redenen waarom BROS-aandelen er vandaag zo smakelijk uitzien

Dutch Bros Stock News: 5 redenen waarom BROS-aandelen er vandaag zo smakelijk uitzien

Drive-thru koffie franchise Nederlandse Broers (NYSE:BROS) ziet momenteel sterren na het afsluiten van de tweede opeenvolgende dag van winst. De aandelen van Dutch Bros stijgen dinsdag met meer dan 7%, voor een stijging van 26% tot nu toe deze week. BROS-fans zijn duidelijk enthousiast over de koffiegolf die de laatste tijd de markten in zijn greep houdt.

Bron: RicoPatagonia / Shutterstock.com

Wat brengt Dutch Bros weer tot leven?

Koffiebedrijven over de hele linie zijn laat wakker na onderzoek van data-analysebedrijf Placer.ai bleek toenemend verkeer bij populaire koffieketens. Volgens het rapport overtreft koffie handig de grotere eetsector en is het verrassend goed bestand gebleken tegen de anders omslachtige marktkrachten. Volgens het rapport:

“De cijfers laten zien dat noodzaak en gemak niet de enige twee redenen zijn voor voetgangers in coffeeshops. Voor veel koffiedrinkers die thuis werken, is het zetten van koffie in hun keuken geen vervanging voor de ervaring van een bezoek aan de coffeeshop. Het lijkt erop dat, ondanks de substantiële groei van de verkoop van thuiskoffiemachines tussen mei 2020 en mei 2021, zelfgemaakte koffie slechts een deel van de mix is ​​en velen nog steeds kijken naar de koffie die wordt geserveerd door een professionele barista. ”

En wie voert de lijst aan wat betreft groei op jaarbasis? Je raadt het al: Dutch Bros. De in Oregon gevestigde keten zag maandelijkse bezoeken soms tot 160% stijgen in vergelijking met de cijfers van 2019. Dit overtreft veruit vergelijkbare rapporten door Starbucks (NASDAQ:SBUX) en Dunkin Donuts.

Wat moet je weten over de BROS-stieren die de populaire keten optillen?

READ  De Motherwell-ster zegt dat Nederlandse moed hem zal motiveren om een ​​ster te worden

5 dingen die u moet weten over Dutch Bros Stock na vandaags Jump

  1. Zelfs voorafgaand aan het genereuze Placer.ai-rapport was Dutch Bros in opkomst. BROS rapporteerde een sterke omzetgroei en plannen voor 125 nieuwswinkels in zijn voorlopige winstrapport slechts twee weken geleden.
  2. Dutch Bros. is nieuw in het openbare leven. Het bedrijf is pas gelanceerd op de New York Stock Exchange dit afgelopen oktober.
  3. De meeste koersdoelen voor BROS-aandelen zijn hoog. In oktober gaf JPMorgan het koffiebedrijf een overwogen rating en een koersdoel van 47 dollar. Wat, gezien het huidige prijskaartje van $ 49, bijna conservatief lijkt. Sindsdien zijn de doelstellingen op het bedrijf alleen maar verbeterd. Momenteel handhaaft JPM een koersdoel van 58 dollar.
  4. Eerder deze maand nam Dutch Bros zijn eerste chief technology officer aan in de vorm van Leigh Gower.
  5. Hoewel Dutch Bros technisch nog niet winstgevend is, is dit grotendeels toe te schrijven aan uitgaven aan uitbreidingen. Velen vermoeden dat 2022 het eerste jaar wordt het bedrijf zal zijn bottom line verslaan.

Op de publicatiedatum had Shrey Dua geen (direct noch indirect) posities in de in dit artikel genoemde effecten. De meningen in dit artikel zijn die van de schrijver, onderhevig aan de publicatierichtlijnen van InvestorPlace.com.


Artikel afgedrukt van InvestorPlace Media, https://investorplace.com/2022/01/dutch-bros-stock-news-5-reasons-why-bros-shares-are-looking-so-tasty-today/.

© 2022 InvestorPlace Media, LLC