mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Bros plant nieuwe drive-thru coffeeshop in Olathe

OLATHE, Kan. – De in Oregon gevestigde koffieketen Dutch Bros overweegt een nieuwe franchiselocatie in het noorden van Olathe.

De Olathe Planning Commission zal dinsdag een voorlopig locatieplan beoordelen om een ​​drive-through coffeeshop van 950 vierkante meter te creëren op 11220 S. Lone Elm Road.

De voorgestelde coffeeshop biedt geen zitplaatsen binnen. In plaats daarvan zou het voorgestelde gebouw een dubbele doorrijstrook bevatten met een capaciteit van maximaal 23 auto’s. Klanten zouden ook de mogelijkheid hebben om een ​​beloopbaar raam aan de oostzijde van het gebouw te gebruiken.

Het voorgestelde locatieplan omvat de aanleg van een nieuw trottoir langs West 111th Place en South Laverty Street, evenals twee nieuwe voetgangersoversteekplaatsen. Er wordt een zebrapad toegevoegd om verbinding te maken met het aangrenzende pand in het zuiden en een zebrapad leidt voetgangers naar het oploopraam en het zitgedeelte buiten.

De plannen voor de nieuwe coffeeshop omvatten 12 parkeerplaatsen, inclusief extra stalling voor fietsen.

Indien goedgekeurd door de planningscommissie, gaat het voorgestelde locatieplan naar de gemeenteraad van Olathe voor definitieve goedkeuring.

READ  Panama SeaPods, Nederlandse eco-huizen en VAE-eilanden — welkom in de wereld van drijvende huizen