mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Bros Coffee komt naar Flower Mound – Cross Timbers Gazette | South Tenton County | Bloemenrug

De opening van een populaire West Coast coffeeshopketen Flower Mount is een belangrijke stap.

Oregon gebaseerd Hollandse Broers Koffie – Het biedt smoothies, patat, thee en energiedrankjes – Een nieuwe drive-through coffeeshop zal worden gebouwd ten zuiden van FM 407, tussen Morris Road en Garden Ridge Boulevard, volgens een persbericht van de stad. Naar verwachting gaat het deze zomer open.

Tijdens een recente vergadering van de Flower Mount Town Council keurde de raad het voorgestelde locatieplan kort goed, met enkele uitzonderingen op de regels met betrekking tot het ontwerp van de bouwhoogte, dakhelling en ondergrondse verplaatsingstoepassingen. Er ontstond een lange discussie over de blauwe kleur die de Nederlandse Broeders gebruikten in het ontwerp en de plattegrond van het beoogde gebouw. Er bestaan ​​in de stad bevelen die het gebruik van het sjablooneigenaarskader verbieden, maar in plaats daarvan wordt er een gemaakt die past bij de hoogten van aangrenzende gebouwen.

“Ik ben geen voorstander van blauw”, zei raadslid Adam Schistell. “Een home depot is niet zoals een home depot in een bloemenmat en een 7-11 bloemenmat is niet zoals een 7-11. Je hebt de bloemenrug nodig, en de bloemenrug die je nodig hebt. Om dit vooruit te helpen, denk ik dat het moet voldoen aan onze normen en compatibiliteitsnormen met andere gebouwen.

Wethouder Sandeep Sharma was het daarmee eens en ze stemden om de toepassingsvariatie te erkennen, maar het hoogteontwerp en de dakhelling waren geen uitzondering. Ann Martin en Jim Engel stemden tegen, terwijl Ben Bumkarner er niet was, dus burgemeester Derek France stemde tegen. Engel, Martin en Frankrijk stemden later om het voorgestelde locatieplan goed te keuren.

READ  Nederlands pandrecht op fabriek van MD Helicopters geweigerd in Ch. 11

The Dutch Brothers kondigden plannen aan om dit jaar 11 locaties in Noord-Texas te openen. Een andere locatie in Lantana gaat naar verwachting begin volgend jaar open.