april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze mooie stop Dutch Oven zal een beetje flair toevoegen aan je keuken – hij is nu 50% korting

Stop gietijzer – speciaal gevormde kokosnoten 3,5 Qt, pompoen, kokos, verbrande sinaasappel

slikken

We breken onze Hollandse kachels graag als het kouder wordt. Van gekookt vlees en groenten tot langzaam smeltende soepen, de Dutch Oven kan allerlei handige gerechten openen – op elk moment Hollandse kachels van Le Croset En net als kookgerei dat als Staub-kunst kan worden gebruikt, kan een geëmailleerde Dutch oven het uiterlijk van uw keuken verbeteren.

Voor degenen die wat seizoensdecoratie in hun keuken of eetkamer willen brengen, is er met name een Nederlandse kacheloptie die de kachel of eettafel zal verlevendigen. Dit Stop 3,5-kwart geëmailleerde gietijzeren pompoencocon (Koop het: $ 229 voor oranje of $ 199 voor wit, slikken) Het perfecte stuk herfstdecor dat blijft zitten van september tot december. Verkrijgbaar in rijk gebrand oranje en klassiek wit, de cocon is de belichaming van vorm en functie. Hoewel de pot bewonderenswaardig is als een goede serveerschaal of garnering, is hij net zo efficiënt in de keuken als de andere Dutch Oven-opties bij de halte.

Witte pompoen Hollandse kachel op witte achtergrond

Witte pompoen Hollandse kachel op witte achtergrond

slikken

Koop Dit: Staub 3,5-kwart geëmailleerde gietijzeren pompoencocotte in wit, $ 199; zwilling.com

Een recensent die de Nederlandse kachel in twee kleuren kocht, prees de lange levensduur in een recensie en noemde het een “collector’s piece” en een eenvoudig keukenapparaat. “Ik gebruik het de hele tijd om jam te maken, en ik doe het omdat het zo gemakkelijk op te ruimen is nadat ik klaar ben”, schreef de recensent. “Ik heb broodpudding gemaakt [the Dutch oven], Extra vulling, maïspudding – veel mogelijkheden! Mijn dochter verlaat haar het hele jaar door en het verbaast haar altijd op het fornuis. Ik geef de voorkeur aan wit met een koperen knop. Welke kleur je ook kiest, je zult blij zijn met deze cocon, behalve dat hij mooi is en alles wat hij kan.

READ  Dutch Consumer Watchdog-systeem om betalingshervormingen van Apple dating-apps op te sporen

Verwant: Le Cruzette heeft een dromerige nieuwe kleur gelanceerd – je zult er meteen dol op zijn

In elke kleur heeft de cacao een ruwe zwarte binnenkant die het een rustieke, ongeverfde gietijzeren look geeft – maar het is volledig geëmailleerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het op smaak brengen van de pot of het wassen zonder zeep. Bovendien is de Dutch Oven bestand tegen oventemperaturen tot 500 graden Fahrenheit, zodat u uw multi-getalenteerde Dutch Oven kunt voelen koken, stoofschotels koken en bakken.

Oranje pompoen vormige Nederlandse kachel op witte achtergrond

Oranje pompoen vormige Nederlandse kachel op witte achtergrond

slikken

Koop Dit: Staub 3.5-Quart Email Gietijzeren Pompoen Kokosnoot Verbrand Sinaasappel, $ 199; zwilling.com

Coconut heeft 5-sterrenrecensies en veel recensenten hebben gezegd hoe gemakkelijk het is om een ​​Hollands fornuis van de keuken naar de eettafel te brengen, zodat je het rechtstreeks vanuit je pompoenvormige centrum kunt serveren. “[This cocotte] Het is heel uniek, er gaat niets boven ‘, zegt een recensent. Ik gebruik dit graag als kook- en serveerstuk, als het niet voor voedsel wordt gebruikt, staat het als een rapport in mijn keuken. . Het is een goed gemaakt, goed doordacht stuk en absoluut de dollars waard. “

Er achter komen Stop Pompoen Kokos (En meer plicht) Stop emaille gietijzeren potten en pannenVan zwilling, en maak je klaar om je herfstschema te upgraden.