april 23, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland vs Turkije: Barcelona’s Debay Soccer hattrick bezorgt Nederland een 6-1 overwinning

Titelverdediger Frankrijk versloeg Finland dinsdag met 2-0 in de WK-kwalificaties.

In andere acties gingen Portugal en Nederland volgend jaar door naar de finale in Qatar, waarbij Memphis Debe Turkije met 6-1 veroverde in een hattrick voor Oranje.

Het werd vermaakt door 57.000 geïnteresseerde toeschouwers in Lyon, Frankrijk, waar Griezmann – een ongelukkige periode eindigde in Barcelona.

De vrolijke hak van Benzema bracht Griezmann in het strafschopgebied en 25 minuten later zorgde hij voor een vlotte finish.

Griezmann scoorde 41 doelpunten voor zijn land in de 54e minuut toen ze de Finse keeper Lucas Hrotecki met 2-0 versloegen op een nabijgelegen paal.

De overwinning was een welkome opsteker voor de Fransen, ook nadat ze in de laatste 16 speelrondes van de zomer uit het EK 2020 werden geslagen, na een 1-1-nederlaag in de laatste wedstrijd tegen Oekraïne.

“We hebben niet alles goed gedaan, maar we hebben ons vertrouwen hervonden”, zei de Franse bondscoach Didier Deschamps.

“Het legt ons lot in onze handen. We moeten de klus in november afmaken.”

– ‘Ik vertrouw deze spelers’ –

Het door de VAR toegekende penaltyverschil van de in Australië geboren Lyndon Dykes bewees het verschil toen Schotland een waardevolle drie punten scoorde in een poging Qatar te kwalificeren met een 1-0 overwinning op Oostenrijk in Vietnam.

De overwinning bracht de Schotten naar de tweede plaats in de halve finales van Euro 2020, door Denemarken met 5-0 te verslaan en met 100 procent vooruit te gaan in de halve finales van Euro 2020.

READ  De afgelegen mannen domineren de Nederlandse mannen bij de Prairie Wolf Invitation

“Sommige mensen in Schotland vertrouwen dit team van spelers niet, maar ik geloof het wel”, vertelde Schotland-manager Steve Clark aan Sky Sports. “Ik hou van mijn spelers. We zijn een goed team.”

Nederland was meedogenloos tegen Turkije toen Debbie’s hattrick Barcelona’s internationale totaal op 33 doelpunten bracht.

Oranje nam bij rust een 3-0 voorsprong en de resterende kans voor de Turken verdween.

De ploeg van Louis van Gaal bereikte de top van Groep G dankzij een doelsaldo boven Noorwegen, waarbij Mirnavos Gibraltar met 5-1 versloeg en Erling Broad Holland een hattrick scoorde.

Nikola Milenkovic’s late thuisdoelpunt en een fantastische vertoning van tienerdoelman Gavin Pasunu hielpen Servië’s tweede WK-finale zich te kwalificeren toen de Republiek Ierland met 1-1 gelijkspeelde in Dublin.

Lazio-middenvelder Sergei Milinkovic-Savic zette Servië in de eerste helft op voorsprong.

Serviërs 3-0 winnaars in Portugal-Azerbeidzjan-Twee punten in Groep A.

De Portugees miste de geschorste Cristiano Ronaldo niet, terwijl Bernardo Silva in de 26e minuut een schitterende start maakte.

Diego Jotta, de aanvaller van Liverpool, voltooide het werk aan een titel in de tweede helft om zijn goede vorm in het begin van het seizoen voort te zetten.