maart 2, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Nederlandse voetbalexpert deelde wat Kerz vertelde Van Bronkhorst

Foto door Marcel Ponte / Socrates / Getty Images

Zei de Nederlandse voetballer Marcel van der Gron Sky Sports Nieuws (18/11, 17:14) Giovanni von Bronkhorst werd geïnformeerd over het transferbudget van de Rangers-club voor januari.

truien Ingehuurd door Bronkhorst Steven Gerrard vervangen bij Ibrox als hun nieuwe manager. Rose Wilson bewoog snel om de Nederlander te benoemen en in zes dagen was de rol vervuld.

Wilson, als Gerrard vertrekt, waakte een tijdje over Von Bronkhorst om de Rangers voor te bereiden. En de 46-jarige bracht hem terug naar Glasgow, waar hij 20 jaar later met pensioen ging als speler.

Foto door Marcel Ponte / Socrates / Getty Images

Van der Gron vertelde Rangers von Bronkhorst in gesprekken om Gerrard te vervangen dat hij in de transferperiode van januari met een beperkt budget zou moeten werken.

“Hampton Saturday wordt een heel andere plaats” | Jackie McNamara Crunch Celtic Half Voorbeeld

De voormalige Ibrox Hero kan zich pas in de winter versterken als de huidige Gers-sterren vertrekken. Maar Von Bronkhorst vond het in zijn eerste maanden als Rangers-baas niet leuk.

“Hij krijgt de afgelopen dagen te horen dat er grenzen zijn aan de Rangers”, aldus Van der Gron. “Hij weet van hen. Hij had geen geld toen Feyenoord begon en wist alleen of de spelers zouden gaan.” [will he be able to strengthen].

“Dat is niet wat hij wil, hij wil het team bij elkaar houden. Alleen als de spelers gaan, kan hij ze veranderen. Maar voor zover ik het begrijp, weet hij van het budget. Niet te groot.”

Foto door Marcel Ponte / Socrates / Getty Images

Van Bronkhorst merkte de zorgen over transferbudget voor terugkeer Rangers niet op

Von Bronkhorst hield geen rekening met mogelijke budgettaire zorgen over het veiligstellen van de terugkeer van de Rangers als hun nieuwe manager na Gerrard.

De Dagelijkse registratie Hij had voor zijn komst gezegd dat Von Bronkhorst de baan pas zou aannemen als ‘alles’ klopte. Het omvat ook financiering om het team te versterken.

Maar de truien hebben financiële problemen die blokkeren wat de Nederlander in het venster van januari kan doen. Met Dagelijkse mail Rangers von Bronkhorst wees op de noodzaak om de lonen te verlagen, die tijdens Gerrard’s 80% stegen tot een verlies van £ 48 miljoen per jaar van 0,5 23,5 miljoen.

READ  Dutch Cleantech Aeroborn wordt Associate Corporate Member van WCA