juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Motherwell-ster zegt dat Nederlandse moed hem zal motiveren om een ​​ster te worden

Een periode in Nederland als jonge speler hielp hem volwassen te worden, en nu is hij klaar om zijn stempel op Motherwell te drukken, zegt Time Slater.

De 22-jarige middenvelder tekende een driejarig contract nadat hij Southampton deze zomer verliet, maar zegt dat de Nederlandse secundaire leningovereenkomsten met De Grofsop en Killingham hem hebben geholpen.

Slaughtery is rechtstreeks in de Fir Park-ploeg gegooid sinds hij aankwam en wil daar blijven omdat hij vandaag op de 16e in de Premier Sports Cup in Tundi botste.

hij zei: “[Going over to the Netherlands] Nou, het was een andere ervaring voor mij. Ik was toen een heel jonge speler, ik was 20 jaar oud toen ik vertrok.

“Het was de eerste kennismaking met voetbal in het eerste elftal, maar het was een andere ervaring, iets waar ik van genoot.

“Ik denk dat het heel nuttig is; je op zo’n jonge leeftijd de toekomst in helpen is eigenlijk iets wat ik gewend ben, of het nu familie, vrienden of collega’s zijn.

“Ik heb het vroeg geproefd, zodat ik me snel kon settelen.

“Migreren naar Motherwell zou enorm zijn.

“Twee jaar geleden had ik het gevoel dat ik niet echt volwassen was zoals ik wilde zijn, maar twee jaar later voel ik me zo volwassen, klaar voor het eerste elftal.

Slaughtery voegde toe: “Het was een zeer snelle start, 100 mijl per uur, maar ik kwam hier, ging meteen naar de training, ging rechtstreeks naar de wedstrijden, het was vol, dus het was heel gemakkelijk.

READ  Nederlandse voetballer liep dementie op door voetbal: NRC

“Ik heb twee weken training gehad in Southampton. Ik heb niet gesport, maar twee weken getraind, en toen ben ik meteen hierheen gegaan.

“Ik hoop dat de manager iets in mij heeft gezien, maar het is goed om hier te zijn, om betrokken te zijn, om rechtstreeks naar de wedstrijden te gaan.”

Slater maakte zijn debuut in de groepswedstrijd van de Premier Sports Cup tegen zijn broer

Meer sportnieuws uit heel Lanarkshire

Slaughter geeft toe dat hij niet in volledige competitie is, maar zegt dat iedereen in Fir Park hem heeft geholpen zich te vestigen.

“Het is een beetje makkelijker omdat de beperkingen zijn opgeheven, en het hebben van een paar jongens helpt me om te settelen – en in een situatie als ik – heeft het zoveel gemakkelijker gemaakt.

“Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het alleen maar beter voor mij en het team.

“Ik zou willen zeggen dat ik me schaamde voor mijn volledige conditie, maar naarmate de weken verstrijken, voel ik me fysiek fit en fit worden.

“Er zijn enkele jonge mensen in een situatie zoals ik. Ik ben erg nieuw in het team, maar de jongens die hier vorig seizoen kwamen en de ervaren jongeren maakten het zoveel gemakkelijker, ik denk dat we als team snel moordend zijn.” .

“We kennen elkaar nu goed en we hebben hoge verwachtingen van elkaar.”

Slater en zijn nieuwe ploeg botsen met Premiership-nieuwkomers Dundee in Dense Park in die bekerwedstrijd, en zeggen dat de Engelsen het niet lichtvaardig zullen opvatten.

READ  Totale Nederlandse ineenstorting: Nederland zonder hoofd geslagen door seks | Euro 2020

Hij zei: “Dit is niet alleen een groot probleem voor de spelers, maar ook voor de fans.

“De beker is een ander ding waar we van gedijen, dus we moeten het serieus nemen.

“We hebben het vertrouwen dat we kunnen winnen; of het nu een competitie of een trofee is in elke wedstrijd, we willen de wedstrijd die we spelen winnen.

“Met de trofee pakken we elke wedstrijd als die komt en proberen we die te winnen.

“Elk team dat we spelen is een moeilijk spel en we weten dat het niet gemakkelijk zal zijn. We moeten het ook serieus benaderen en het blijven winnen.”

Al het laatste sportnieuws in Lanarkshire

Volg Lanarkshire Live SportVia Twitter@LanLiveSport, Zoals wijFacebookOf vind onsInstagramLaatste sportnieuws, foto’s en video.