January 24, 2021

De legende van Arsenal bij West Ham richt zich op je vanwege de transferfout van Sebastian Holler

Ajax-voetbaldirecteur Mark Overmars, die zich in het Hammers-achtige voetbal wil verdiepen, zei “West Ham United is geen erg aanvallend team”.

Spreekt Ajax TV Overmars bevestigde dat de ondertekening van Holler een platenruil voor Nederlandse clubs was, maar Ivoorkust Internationaal is het geld waard: “Als we denken dat dit klopt, zullen we iets meer uitgeven dan voor een goedkopere oplossing gaan.”

Holler tekende een record voor West Ham, maar de club nam bijna 25 miljoen euro voor een speler die 18 maanden geleden $ 45 miljoen verspilde.

Video laden

Video niet beschikbaar

Overmars vergeleek de verwachte impact van Holler met de impact van Duson Tadik in Nederland:

“Dodd scoorde drie doelpunten in Southampton, maar hij speelde op het middenveld om te spreken. West Ham was geen aanvallend team. Natuurlijk naderden we het doel en Sebastian was erg gevaarlijk. Ik denk dat Duson in zijn eerste seizoen 25 doelpunten bij ons scoorde. Dat was de droom.”

Waarom moet u zich registreren?

Elk voetbal. London West Ham Bulletin, we brengen je het laatste nieuws, wisselen features en commentaren uit en belangrijke discussiepunten voor fans.

We sturen ook speciale nieuwsbrieven wanneer er grote verhalen breken of wanneer er een speciale gebeurtenis plaatsvindt.

Hoe meld je je aan?

Het is gemakkelijk en duurt maar een paar seconden.

Typ je e-mailadres in het vak bovenaan dit artikel – of een ander artikel in de Football.Westham-sectie van Londen – getiteld ‘Ontvang de grootste dagelijkse verhalen per e-mail’ en klik op ‘Abonneren’.

READ  20 meest gelezen verhalen van Global Atlanta 2020

Dat is alles, u bent helemaal klaar.

Als je besluit dat je geen e-mails meer wilt ontvangen, volg dan de uitgeschreven link in een van de nieuwsbrieven – maar we denken niet dat je dat zult doen.

Voor meer details, klik hier.

Holler verliet West Ham na slechts tien doelpunten te hebben gescoord in 48 Premier League-wedstrijden, ver achter bij wat werd verwacht van een clubrecordtransfer.

Op 26-jarige leeftijd begint Holler aan de beginjaren van zijn carrière, en veel fans zullen zich afvragen waarom West Ham niet het beste uit een getalenteerde spits kon halen als hij de vorm van Dodik zou weerspiegelen in Ivory Ajax.

Het vertrek van Holler laat een groot gat achter in de ploeg van West Ham, met Michael Antonio de overgebleven senior spits bij de club. Manager David Moyes zal gretig zijn om wat transportgeld te herinvesteren in een aanvaller die past bij zijn speelstijl, voetbal.