mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De hartvormige Nederlandse oven van Drew Barrymore is bijna te schattig om te gebruiken

De Beautiful Dutch oven is niet alleen geweldig om een ​​maaltijd voor je liefje te bereiden, hij is ook voorbestemd om een ​​hit te worden onder degenen die een valentijnscadeau nodig hebben. Voor slechts $ 44,97 is het een fractie van de kosten van de $ 200 hartvormige Dutch Oven gemaakt door Le Creusetdie exact dezelfde capaciteit van twee kwart heeft.

Fans van ontwerper Drew Barrymore zijn al dol op haar nieuwe hartvormige kookgerei, en velen overspoelen de commentarensectie onder haar op de juiste manier Instagram-video met emoji’s in het hart en antwoorden waarin werd verklaard dat ze het zo snel mogelijk wilden kopen. “Zwijg!!” gutste een gebruiker. “Holy moly dat is prachtig!!” schreef een ander. Een derde kon hun opwinding niet bedwingen en voegde eraan toe: “” DREWWWW Ik weet niet eens hoe ik een Nederlandse oven moet gebruiken, maar dit is zo schattig dat ik zojuist heb besteld … “En Bobby Berk van” Queer Eye “kon ook” t weerstaan, en zei: “Zo schattig! Besteld!!! “Een andere volger herinnerde gebruikers er snel aan dat ze geen romantische partner nodig hebben om dit zoete kookgerei te kopen.” Ik kreeg het als mijn Valentijnscadeau voor mezelf. Zelf liefde. Het is gewoon mooi.”

En hoewel de hartvormige Dutch Oven natuurlijk ideaal is voor een Valentijnsdag-esthetiek, is het ook een praktisch stuk keukenapparatuur voor het hele jaar door, met een hitte tot 500 graden. Natuurlijk hoeven degenen die niet weten hoe ze moeten koken of bakken zich geen zorgen te maken dat het item wordt verspild als ze het toch zouden doen. Het doet ook dienst als serveerschaal, wat betekent dat het kan worden gebruikt om lekkernijen uit te stallen, zoals aardbeien omhuld met chocolade.

READ  Barcelona haalt Memphis Depay binnen van de Nederlandse aanvaller Lyon