juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Belgische en Nederlandse REL’s fuseren, en veranderingen moeten nog komen

De rel games willen het systeem van de secundaire competitie in Europa transformeren, en de Belgische en Nederlandse competities zijn de eersten die de veranderingen zien. Het totaal aantal teams dat deelneemt aan deze transitie neemt af en er komen verschillende kwalificatiesystemen voor hen beschikbaar.

Debatten over veranderingen in het REL-systeem verspreiden zich laat en rapporten van LEC-groepen hoeven de secundaire lijst niet te stoppen. De rel heeft verder de details van de fusie van de REL’s onthuld in de laatste aankondiging.

Wat gebeurt er als REL’s fuseren?

Als onderdeel ervan Verslag doen vanDe rel benadrukte de nieuwe Benelux ERL-creatie. Met in totaal acht plaatsen kwalificeren vier van de huidige 12 teams verdeeld over de twee regio’s zich. De top drie teams in de Belgische competitie en de top drie teams in de Nederlandse competitie kwalificeren zich automatisch als de REL’s meedoen.

Teams die zich niet automatisch kwalificeren, worden onderworpen aan een gesloten kwalificatie, waarbij de eerste twee teams een plaats in Penelux van volgend jaar verdienen. Deze veranderingen zijn tweesnijdende zwaarden. Enerzijds zal het grotere parcours in theorie een sterkere lijst en meer middelen voor de resterende teams vertegenwoordigen. Aan de andere kant vertegenwoordigen minder teams minder kansen voor nieuw talent dat probeert de LEC binnen te komen.

Verdere wijzigingen worden opgemerkt in de release gericht op de standaardisatie van het regionale spel. Als het goed is afgedekt, is het bestand tegen veel ongunstige omstandigheden. Het volgen van een duidelijk pad naar de LEC en daarbuiten kan de talentenpool van Europa overdrijven. EU-servers staan ​​bekend om hun geweldige mogelijkheden, vooral bij de productie van Deense tussenlagen. Als er meer REL’s meedoen, kan de European League of Legends zich aansluiten bij de opwindende amateurscene met Korea en China.

READ  Nomura aangeklaagd voor € 195 miljoen over swaps voor Nederlandse Vereniging

Het is op dit moment niet bekend wat hij gaat doen na het verlaten van de post. Met het intrekken van de LEC op 14 januari 2022 worden er veel veranderingen verwacht in de Europese regio.