april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De banenmarkt in Lancaster County blijft zich herstellen; Dutch Wonderland Owner Trust

Lancaster, geb. Het Nederlandse Wonderland heeft het allemaal gezien – de ups en downs, de ups en downs.

Ontvang dagelijks nieuws, weer en belangrijke nieuwswaarschuwingen rechtstreeks in onze inbox! Schrijf u hier in voor de Abc27 nieuwsbrieven!

“Het is het slechtste laagseizoen. Als we teruggaan naar januari en december vorig jaar, is het een aanpassing aan de bedrijfssituatie, dus vorig jaar zag het er heel anders uit. Mensen zijn erg terughoudend om te reizen en ergens buitenshuis te zijn”, zei Jeff Eisenberg, directeur marketing bij Dutch Wonderland.

Uit een nieuw rapport blijkt dat COVID-19 nog steeds een impact heeft op de arbeidsmarkt. Lancaster County had voor de epidemie een kwart miljoen banen. Nu is dat verhaal anders. De horeca is een enorm succes geweest, aangezien de provincie nog steeds herstelt van de 8.000 banen die het verloor.

“Over het algemeen keert de toeristenmarkt langzaam maar zeker terug naar normaal. Vergeleken met Dutch Wonderland en ons zusterhotel Cartoon Network Hotel is deze tijd van het jaar dag en nacht”, zegt Eisenberg. .

Van productie tot gezondheidsdiensten tot transport – veel industrie├źn leden verliezen. Nu het einde van 2021 nadert, is Eisenberg optimistisch over de toekomst.

“We denken dat het met iedereen in de reisindustrie in een positieve richting zal gaan als we elkaar steunen en duimen”, voegde Eisenberg eraan toe.

READ  Nederlandse uitvinders maken nieuwe siliciumbatterijen voor auto's, e-bikes en meer