mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De afgelegen mannen domineren de Nederlandse mannen bij de Prairie Wolf Invitation

bella- Will Dihan (Sr., David, Centraal David HS) En de langeafstandslopers van het Central College voor heren leverden sterke prestaties op de Prairie Wolf Invitational Friday.

University of Nebraska – Negen teams, waaronder Lincoln en de University of Wyoming, hebben geen teamscores.

Central domineerde de mannenmijl Will Dihan (Sr., David, Centraal David HS) Leidt om 4: 16.20. Nova Jorgensen (Tweede jaar, Sydney) Tweede om 4: 19.94 en Adam Sylvia (Jr., Rochester, Massachusetts, Old Rochester HS) Hij eindigde als derde in 4: 21.19.

Het trio deed de eerste vijf pogingen, waarbij Dihan opnieuw won in 2:31,80 minuten op de 1.000 meterloop. Jorgensen vierde (2: 34,76) en Sylvia vijfde (2: 34,98)

“We zijn erg blij met ons externe team”, zei Sterman. “Het wordt een prachtige dag. We waren onder de indruk van hoe hij zijn crosscountryseizoen maakt. Hij was een geweldige leider voor ons op en naast de weg.”

Driedubbele trui Brock Lewis (Senior, Latrop, Mo.) Hij eindigde als tweede in de 43-voet, 3,5-inch sprong. Vorig jaar vestigde hij een schoolrecord van 48-6.

“Het maakt niet uit waar we zijn”, zei Sterman. “Dit is onze eerste week hinkstapspringen. Het is een korte trainingsweek. We hebben een aantal manieren om terug te gaan naar vorig jaar, maar we zijn blij dat we zijn begonnen.”

kogelstoter Thomas Spohr (Senior, Pennington, Nep.) Derde (45-1,75) en Theo Baldus (Senior, St. Anscar) Hij werd vierde in gewichtheffen (48-2). Hoogspringer Drake Lewis (Senior, Latrop, Mo.) Hij werd vierde achter de drie Divisie I-atleten nadat hij met 6-5,75 de lat was gepasseerd.

READ  Na het demoverbod verklaarde MuseumPlay een veiligheidsrisico

Lucas Heights (Jr., Adele, ADM HS) Hij eindigde als vierde op de 60 meter horden (8,58 seconden) en polsstokhoogspringen (12-20). Jedi Ellipson (Nieuwkomer, Aleman, North Polk HS) Vierde 7,26 seconden op de 60 meter run).

Volgende week neemt Wardberg deel aan de Central Waverley op Friday Night Lights Meet.