mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cole Bassett debuteert in het Nederlands, Dynamo – Waar moet je op letten bij een seizoensopstelling tegen The Denver Post

Het is eindelijk februari voor de Colorado Rapids en de zaken beginnen tot rust te komen.

In een drukke januari stuurde de club Cole Bassett op huurbasis naar Nederland, verkocht de Aston-beheerder in de zomer aan Arsenal, ruilde Kelin Acosta naar LAFC, haalde middenvelder Brian Agosta binnen en tekende vijf nieuwe spelerscontracten.

Nu is het tijd voor de Burgundy Boys om aan het werk te gaan. Hier zijn enkele opmerkelijke bordeauxrode hapjes om naar uit te kijken dit weekend.

Kijk uit voor de jonge spelers op zaterdag

De jonge spelers van de Rapids hebben deze voorbereiding een sterke verandering doorgemaakt. Van starter Oliver Lauras tot starter Darren Yappy, Tanduma Tour en drie Super Draft-selecties tot een verlengde reeks minuten, de Rapids hebben zich niet teruggetrokken uit het spelen als de toekomstige hub van het team.

Tegen Sporting Kansas City vorig weekend zagen ze er gevaarlijk uit. In een 75 minuten durende strijd achter gesloten deuren tegen Seattle Saunders op woensdag maakten ze gebruik van hun kansen. Darren Yabi scoorde tweemaal, één keer om er 2-0 van te maken met een penalty, terwijl verdediger Lucas Esteves de wedstrijd begon met een 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd.

Onder degenen die nog niet in beeld zijn, zijn nieuwe verdediger Abubakar Keita, aanvaller Andre Shinyashiki en U22 Initiative die middenvelder Max aanvallen, die zijn Instagram-verhalen voortdurend bijwerkt.

De laatste wedstrijd van de Rapids is zaterdag om 16.00 uur tegen Houston in Tucson, Aris. Het is beschikbaar voor streaming naar de lokale bevolking op de website van Rapids.

READ  De Nederlandse inzending werd op het laatste moment dramatisch uitgeschakeld

Zal Cole Passet dit weekend zijn debuut maken?

De 20-jarige inwoner van Littleton maakt komend weekend zijn debuut voor Feyenoord. Dit is ook de Rotterdamse derby, want de als derde geplaatste Feyenoord neemt het op tegen Sporta, die het uitvecht. De aftrap is helder en vroeg op zondag om 04:15 uur op ESPN Plus. Om nog maar te zwijgen van een ander bekend gezicht voor Rapids-fans bij Sparta, aangezien voormalig Rapids-genomineerde Younes Namley in januari bij de club kwam.

Basset Rijnmond Sport zei onlangs op de lokale Rotterdamse site Hoop zo snel mogelijk te spelen.

“Mijn persoonlijke plan is om zo snel mogelijk te spelen”, zei hij. “Voor mij als speler denk ik niet dat het ‘oh, ik ga zes maanden wachten om te spelen’, ik bedoel, ik speel persoonlijk graag in het spel van Sparta. Je moet het in de praktijk bewijzen, maar Ik ben een ambitieuze speler, ik wil daar weg.

Rapids general manager Patrick Smith, toen hem om een ​​voorspelling werd gevraagd, zei dat hij optimistisch was en dat hij klaar was om de wedstrijd te bekijken.