juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voys wint prestigieuze Nederlandse industrieprijs

Voice mede-oprichter Mark Vletter omringd door een kudde Gazelle.

Wereldwijd leiderschap

Voor het 10e achtereenvolgende jaar, stemmen heeft een felbegeerde mee naar huis genomen FD Gazellen trophy, dé Nederlandse prijs voor de snelst groeiende bedrijven van het land. Dit is een nadrukkelijke bevestiging van de positie van het bedrijf in de voorhoede van de VOIP-industrie.

De gunstige jaarlijkse prijs is het initiatief van Het Financieele Dagblad, het toonaangevende Nederlandse financiële dagblad en een prominent figuur in het Europese bedrijfsleven, economie en politiek. De journalisten van de krant maakten deel uit van de historische internationale operatie die de Panama Papers onderzocht en ontmaskerde.

We hebben een lift-off

Gevonden in Groningen, Hollandin 2006 door Mark VletterVoys begon als een spin-off van TNO, de toonaangevende organisatie voor toegepast wetenschappelijk onderzoek in Nederland. Het was hier het product dat de telecomwereld radicaal zou veranderen – telefonie in de cloud – was geboren.

In 2013 Nederlandse ondernemer Sebastiaan van Dorssen identificeerde de universele aantrekkingskracht van VOIP-technologie en breidde Voys uit naar Zuid-Afrika. Hier begon hij baanbrekende cloudtelefonie in de republiek door het in Nederland ontwikkelde bekroonde systeem aan te passen en te implementeren om aan de behoeften van de Zuid-Afrikaanse markt te voldoen.

Verder en omhoog

Voys groeide snel uit tot een drijvende kracht in de cloudgebaseerde telefoniemarkt in zowel Europa – het bedrijf is ook actief in België en Duitsland – als Zuid-Afrika, en heeft zich ontwikkeld tot een kracht om rekening mee te houden. De Holacracy-aangedreven bedrijf staat geen seconde stil en blijft continu innoveren op het gebied van Product en zijn toonaangevende service en ondersteuning.

READ  8 dingen die u moet weten over de aanstaande Nederlandse regering - POLITICO

Deze ontwikkelingen, vorderingen en doorbraken staan ​​allemaal in dienst van de missie van het bedrijf, namelijk het bouwen van de tools en spraakcommunicatiediensten die de bedrijfscapaciteit vergroten door middel van uitzonderlijke klantcommunicatie.

Verder erkennen dat internetconnectiviteit de sine qua non van zakendoen in de 21e eeuw, wordt Voys gedreven door het doel om mensen een gelijke stem te geven. Dit doel komt tot uiting in de eigen NGO van het bedrijf 48percent.orgdie werkt om de visie van ‘gelijke toegang tot connectiviteit’ te realiseren.

Daartoe werkt 48percent.org samen met gelijkgestemde maatschappelijke organisaties in alle mogelijke uithoeken van de planeet om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk mensen achterblijven bij de onverbiddelijke stroom van vooruitgang.

Kom maar op met de bling

Voys had amper geen luiers meer toen het in 2012 zijn eerste FD Gazellen won. Het behalen van de 10e trofee op draf in 2022 is een klinkende bevestiging van de voortdurende groei en standvastige kracht van het bedrijf.

Het uitbreken van de bubbels op de do 2022 was veel te laat: de afgelopen jaren ging het gunstige branchefeest virtueel vanwege COVID-19, maar bij deze gelegenheid, Vletter, samen met Voys-collega Ben Hoetmer, kon de prijs persoonlijk in ontvangst nemen op een echt, live feest. Herinner je je die nog?

Sprongen en grenzen

Voys handhaafde zijn continue voorwaartse momentum en heeft in 2022 al een spelveranderend nieuw product en radicaal bijgewerkte app om elk bedrijf in Zuid-Afrika in staat te stellen een volledig, cloudgebaseerd zakelijk telefoonproduct te gebruiken van het soort dat anders alleen toegankelijk is voor grote bedrijven.

READ  Waarom Nederlanders drijvende huizen omarmen

Toepasselijke naam Vrijheid Onbeperkt, het aanbod van Voys is ongeëvenaard in de eenvoud, flexibiliteit, vrijheid en controle die het platform de gebruiker biedt. Dit is een van de vele redenen waarom Voys een Deloitte Technology Fast50 bedrijf in Nederland voor vier jaar op rij.