juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Celtic outcast ‘getarget’ door Nederlandse kant terwijl Hoops mogelijke vervanging in de rij zet

Celtic outcast ‘getarget’ door Nederlandse kant terwijl Hoops mogelijke vervanging in de rij zet

Eredivisie-kant Utrecht zou een bod voorbereiden op de 28-jarige stopper, die het moeilijk heeft bij Celtic sinds zijn transfer van 4,5 miljoen pond van AEK Athene twee jaar geleden.

Barkas kwam tot 24 wedstrijden voor de Hoops, maar speelde vorig seizoen slechts twee keer onder Ange Postecoglou nadat hij volledig uit het eerste elftal viel na de komst van Joe Hart.

Aanmelden naar onze voetbalnieuwsbrief

De club wil de Griekse international deze zomer graag aflossen met de Daily Mail die beweert dat het Nederlandse Utrecht klaar zou kunnen zijn om een ​​stap te zetten voor de speler die nog twee jaar op zijn Hoops-contract heeft.

Doelman Vasilis Barkas is bij Celtic uit het eerste elftal gevroren. (Foto door Claus Fisker / SNS Groep)

Celtic is in verband gebracht met een transfer voor de Bosnische doelman Nikola Vasilj, maar elke deal zal waarschijnlijk afhangen van het vertrek van Barkas, met de club die momenteel goed gevuld is in die afdeling.

Hart en back-up Scott Bain hebben allebei een contract tot 2024, terwijl voormalig nummer één Conor Hazard – momenteel uitgeleend aan HJK Helsinki in Finland – en de hoog aangeschreven jongere Tobi Oluwayemi ook in de boeken staan.

Ross Doohan, die vorig seizoen uitgeleend werd aan Tranmere, loopt deze zomer zijn contract af en zou kunnen vertrekken, terwijl een andere jonge doelman, Ryan Mullen, is vrijgelaten bij Sheffield United met rente.

READ  Een Nederlandse rechtbank heeft de poging van Facebook om aan te klagen voor privacy in Nederland afgewezen