juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Adyen werkt samen met Instacart voor pinloze betalingen

In Amsterdam gevestigd betalingstechnologiebedrijf Adyen zal optreden als betalingsservicepartner voor een aggregatorbedrijf voor levensmiddelen Instacartde FinTech aangekondigd op donderdag (10 november).

Als onderdeel van de nieuwe samenwerking zal Instacart gebruikmaken van verschillende aspecten van het Adyen-betalingsplatform, waaronder pinvrije debetbetalingen, per persbericht.

“Werken met Instacart aan het inschakelen van incasso’s en verwerking in de VS is de eerste stap in wat een opwindende samenwerking zal worden […] We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met Instacart aan toekomstige betalingsmogelijkheden naarmate het bedrijf blijft uitbreiden,” Brian Dammeizei president van Noord-Amerika in Adyen.

Heather Riveravice-president van strategie, bedrijfsontwikkeling en partnerschappen voor Instacart, zei dat het partnerschap het boodschappenbezorgbedrijf zou helpen groeien.

“We zijn verheugd Adyen te verwelkomen als aanvullende betalingspartner die ons in staat zal stellen om verder te schalen en ervoor te zorgen dat onze klanten een naadloze ervaring hebben tijdens het afrekenen”, aldus Rivera.

Met de capaciteit om een ​​reeks online en persoonlijke betalingsmethoden te verwerken, zal Adyen helpen mogelijk te maken wat Instacart noemt ‘Verbonden winkels‘ — “een bundel van nieuwe en bestaande Instacart Platform-technologieën die kruideniers zal helpen een uniforme, naadloze, gepersonaliseerde ervaring op te bouwen, zowel online als in de winkel.”

Het concept maakt deel uit van het streven van het bedrijf om nieuwe technologieën introduceren om de winkelervaring wrijvingsloos te maken. Om dit te doen, heeft Instacart oplossingen ontwikkeld, zoals een door computer vision aangedreven winkelwagen, die is uitgerust met weegschalen, sensoren en touchscreens, evenals ‘Scan & Pay’-technologie, waarmee shoppers items kunnen scannen terwijl ze winkelen en ervoor betalen met hun mobiele telefoon.

READ  Nederlandse investeerder neemt meerderheidsbelang in CannTrust

Voor alle PYMNTS EMEA-dekking, abonneer je op de daily EMEA-nieuwsbrief.

We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om samen te werken met innovators en disruptors.

Leer meer

https://www.pymnts.com/spac/2022/fintech-platform-qenta-merge-spac-blockchain-coinvestors/partial/