april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote Nederlandse voetbalclub PSV Hottles Bitcoin – Volledig betaald bij BTC – Special Bitcoin News

De grote Nederlandse voetbalclub PSV heeft een joint venture-overeenkomst getekend met een crypto-uitwisseling en haar sponsoring zal volledig in bitcoin worden betaald. “PSV is de eerste club in de EU die sponsorgeld in crypto ontvangt”, aldus de voetbalclub.

PSV Profvoetbalclub gaat Bitcoin ‘hotel’

De grote Nederlandse voetbalclub PSV, ook wel bekend als PSV Eindhoven, maakte dinsdag bekend met behulp van de cryptobeurs bitcoin te gaan wandelen. Een professionele sportclub gevestigd in Fifth, Nederland, speelt op ERTV, de nummer één Nederlandse voetbalclub.

“PSV heeft een unieke joint venture-overeenkomst getekend met Anycoin Direct”, staat in de aankondiging en voegt toe:

Het volledige sponsorbedrag wordt uitbetaald in Bitcoin. PSV is de eerste club in de EU die sponsorgeld in crypto ontvangt.

De club verkocht eerder dit jaar voor het eerst een schimmelvrij token (NFT) van de Europacup 1-finale van 1988 tegen Benfica in combinatie met cryptotechnologie.

De club bevestigde dat Anycoin Direct, een lokale startup gevestigd in de regio Eindhoven, de “officiële partner van PSV voor de komende twee seizoenen” zal zijn, “met als belangrijkste doel om het bewustzijn over crypto en Anycoin Direct in Europa te vergroten.” Anycoin Direct biedt het kopen en verkopen van 28 cryptocurrencies.

Frances Johnson, Business Director, BSV, merkte op: “Het potentieel en de toekomst van de cryptocurrency-wereld is veelbelovend. Als club in het hart van de Brainford-regio zijn we altijd innovatief en cryptocurrency past goed in dit plaatje. PSV’s aankondiging dat Johnson na ondertekening van de deal met Anycoin Direct Bitcoin-portefeuilles heeft gemaakt om de samenwerkingsovereenkomst te vergemakkelijken.

READ  EUROPA GAS-Nederlandse gasprijzen bereikten intraday high in 4 maanden door verdere bezuinigingen op Nord Stream 1

Wat vind je ervan dat PSV zijn sponsoring volledig in Bitcoin betaalt? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Afbeeldingscredits: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

OntkenningDit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Het is geen direct aanbod of aanbod of aanbeveling of goedkeuring van producten, diensten of bedrijven om te kopen of verkopen. Bitcoin.com Geeft geen beleggings-, belasting-, juridisch of boekhoudkundig advies. Het Bedrijf of de Auteur is niet direct of indirect verantwoordelijk voor enige schade veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door het gebruik of de betrouwbaarheid van enige inhoud, producten of diensten waarnaar in dit artikel wordt verwezen.