april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

350+ Nederlandse evenementenorganisaties sluiten zich aan bij de “Unmute Us”-strijd

350+ Nederlandse evenementenorganisaties sluiten zich aan bij de “Unmute Us”-strijd

Ruim 350 organisaties uit de Nederlandse evenementenbranche steunen de nagesynchroniseerde protestmars “Laat ons los” Deze zaterdag heeft, tegen de bestaande restricties in, vooral de feestdagen verpest Nederland.

Vorige week hebben de Overheid van Nederland Er werd geschetst dat ze moesten doorgaan met de huidige beperkingen die meerdaagse ceremonies van minimaal overnachten voorkomen. 19 sept. De aankondiging heeft tot verontwaardiging geleid omdat ze de oorspronkelijke belofte van de regering schenden dat ze opnieuw zullen worden vastgehouden zodra iedereen is gevaccineerd.

Enkele van de bekendste festivals van Nederland State of Trance Festival, Amsterdam Open Air, DGDL, En Bewustzijn Een paar werden geselecteerd uit de honderden anderen achter het protest. Hoewel deze evenementen met beperkingen te maken hebben, mogen andere grootschalige evenementen op het gebied van sport en entertainment doorgaan met het vaardigheidspubliek.

Dit werd gedetailleerd in het rapport / argument hierover “Laat ons los” Website:

“Anders in de gemeenschap zijn er volle voetbalvelden en overvolle beursterreinen, maar geen plek voor veilig georganiseerde evenementen. Het is meer dan anderhalf jaar geleden sinds de uitbraak.” […] “Het toont de totale onderschatting en verkeerde inschatting van iedereen die om cultuur en het nachtleven geeft.”

Met “Unmute Es” vormen we een vuist. We sturen een duidelijk signaal naar de hack: we kunnen dit niet meer doen, we zullen niet stil zijn. De afdeling vraagt ​​om een ​​duidelijk toekomstplan, met schaalbare deals, maar vraagt ​​ook niet om erkenning van de emotionele toestand van veel publiek en producenten. We willen elkaar weer ontmoeten, lachen en dansen. We moeten immers weer vooruit kijken. “

De “Laat ons los” Protestbijeenkomsten worden gehouden op Zaterdag 21 Augustus In meerdere steden in Nederland; De nieuwe campagne hoopt de harten te veroveren van jongeren die niet de vrijheid hebben om weer samen te dansen in het land.

READ  Een 28-jarige Nederlandse vrouw met een psychische aandoening zal in mei worden geëuthanaseerd

Afbeelding tegoed: ALDA