april 30, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Manchester United bereid om 10 miljoen euro te bieden voor Memphis Depay

Memphis Depay op de radar van Manchester United als club bereid om €10 miljoen te bieden aan Barcelona

Manchester United denkt erover om Memphis Depay over te nemen van Barcelona deze transferperiode, aldus journalist Luis F Rojo via UtdDistrict op Twitter (h/t Manchester Evening News

).

De Rode Duivels lijken hun aanval te willen versterken en de Holland-international wordt als een optie beschouwd. United zou de Blaugrana . kunnen aanbieden € 10 miljoen voor de 28-jarige. De voormalige ster van PSV Eindhoven bracht anderhalf seizoen door bij de in Manchester gevestigde club nadat hij in 2015 tekende.

Barcelona is klaarblijkelijk op zoek om deze zomer van Depay af te komen. De Catalaanse kant had al een akkoord bereikt om het contract van de Holland international te beëindigen.

Momenteel lijkt de aanvaller van United een beetje onderbezet. In de eerste wedstrijd van Erik ten Hag die de leiding had over de Rode Duivels in een competitieve wedstrijd, startte Christian Eriksen op de nummer negen positie.

Met Anthony Martial op dat moment aan de kant, koos de Nederlandse manager ervoor om de Demark-international als centrumspits te spelen. De Franse aanvaller raakte tijdens de voorbereiding geblesseerd. Cristiano Ronaldo bleef op de bank. De toekomst van de 37-jarige is nog onzeker. We verloren met 2-1 van Brighton & Hove Albion.

Ronaldo begon wel aan de tweede wedstrijd van het seizoen tegen Brentford, maar het was een wedstrijd om snel te vergeten voor de United-fans. De Bees scoorden vier keer langs ons in de eerste helft en de wedstrijd eindigde met 4-0.

De periode van Memphis Depay bij Manchester United was teleurstellend.

In de eerste twee wedstrijden van het seizoen begonnen Marcus Rashford en Jadon Sancho en hadden ze moeite om indruk te maken. Op speeldag drie tegen Liverpool zette het Engelse duo echter hun beste beentje voor. Ze scoorden elk een doelpunt toen de Rode Duivels de 2-1 van hun felle Merseyside-rivaal zagen.

READ  Nederlandse supermarkt schrapt WK-gerelateerde advertentie na kritiek

Martial en Ronaldo zaten tegen Liverpool op de bank. Ten Hag startte in plaats daarvan Anthony Elanga. De 20-jarige bracht energie in het spel. De Zweedse aanvaller is echter nog jong en heeft nog veel te verbeteren.

Meer Manchester United-nieuws

Hoewel de wedstrijd op Old Trafford tegen de kant van Jürgen Klopp veelbelovend was, heeft de frontlinie van United in het verleden het moeilijk gehad. Het toevoegen van een ander lichaam zou goed zijn voor de diepte van de ploeg. Het is echter nog maar de vraag of de Rode Duivels kiezen voor de rentree van Depay deze zomer.