april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

4-jarige Nederlandse jongen laat auto van moeder tollen, crasht tegen geparkeerde auto’s

Een 4-jarige jongen in Nederland nam de auto van zijn moeder mee voor een ritje voordat hij tegen twee geparkeerde auto’s botste, zegt de politie.

De politie in het centrum van Utrecht werd gewaarschuwd toen bewoners een jongere op straat zagen lopen, alleen gekleed in pyjama en op blote voeten.

“We hebben meteen gereageerd, omdat omstanders bang waren dat de jongen aan onderkoeling leed”, schrijft de politie op Instagram.

Toen ze aankwamen, kregen agenten een tweede melding van een nabijgelegen auto-ongeluk waarbij drie auto’s waren betrokken. De bestuurder die ervan verdacht wordt het ongeval te hebben veroorzaakt, was spoorloos.

Die auto stond op naam van de moeder van de jongen, zeggen ze.

De politie belde de moeder “en toen ze met haar zoon sprak, maakte hij geluiden die op een auto leken en gebruikte hij gebaren van het draaien van een stuur”, zegt de politie.

“Toen realiseerden we ons dat het kind mogelijk de bestuurder was.”

Na een warme chocolademelk op het politiebureau en wat troost van een teddybeer, werd de jongen herenigd met zijn moeder, zegt de politie.

De jongen was wakker geworden toen zijn vader naar zijn werk ging en de autosleutels van zijn moeder meenam “om een ​​ritje te maken”, aldus de politie.

De moeder vertelde de politie dat ze “een behoorlijk vindingrijk kind” had, terwijl de politie de ouders waarschuwt om hun autosleutels in de toekomst te verbergen.

“Nieuwe Max Verstappen gevonden in (de Utrechtse buitenwijk) Overvecht”, schrijft de politie op sociale media bij de melding van het incident, verwijzend naar de populaire en huidige Nederlandse wereldkampioen Formule 1-coureur.

READ  Nederlandse topman verkoopt aangehouden Boeing 777; Faillissementsproces wordt nu afgesloten: Jet Airways

“Gelukkig is het avontuur van deze minicoureur met een sisser afgelopen”, schrijft de politie in hun rapport.

We vertellen een kritisch verhaal

Israël is nu een veel prominentere speler op het wereldtoneel dan zijn omvang doet vermoeden. Als diplomatieke correspondent van The Times of Israel ben ik me er terdege van bewust dat de veiligheid, strategie en nationale belangen van Israël altijd onder de loep worden genomen en ernstige gevolgen hebben.

Er is evenwicht, vastberadenheid en kennis nodig om het verhaal van Israël nauwkeurig over te brengen, en ik kom elke dag naar mijn werk om dat volledig te doen.

Financiële steun van lezers zoals jij stelt me ​​in staat om te reizen om zowel de oorlog (ik ben net terug van verslaggeving in Oekraïne) als de ondertekening van historische overeenkomsten te zien. En het stelt The Times of Israel in staat om de plaats te blijven waar lezers over de hele wereld terecht voor nauwkeurig nieuws over Israëls relatie met de wereld.

Als het belangrijk voor u is dat er een onafhankelijke, op feiten gebaseerde berichtgeving over de rol van Israël in de wereld bestaat en gedijt, dring ik er bij u op aan ons werk te steunen. Word jij vandaag lid van de Times of Israel Community?

Dank u,

Lazar BermanDiplomatieke Correspondent

Ja, ik zal geven

Ja, ik zal geven

Al lid? Log in om dit niet meer te zien

Je bent een toegewijde lezer

READ  Nederlanders verslaan Argentinië in laatste snik Garda Victory • Live Sail Die

Daarom zijn we tien jaar geleden met de Times of Israel begonnen – om kritische lezers zoals jij te voorzien van een bericht dat je moet lezen over Israël en de Joodse wereld.

Dus nu hebben we een verzoek. In tegenstelling tot andere nieuwsuitzendingen hebben we geen betaalmuur opgehangen. Maar aangezien de journalistiek die we doen kostbaar is, nodigen we lezers voor wie The Times of Israel belangrijk is geworden uit om ons werk te steunen door lid te worden van De Times of Israel-gemeenschap.

Voor slechts $ 6 per maand kunt u onze kwaliteitsjournalistiek helpen ondersteunen terwijl u geniet van The Times of Israel RECLAMEVRIJevenals toegang tot exclusieve inhoud alleen beschikbaar voor leden van de Times of Israel Community.

Dank u,
David Horovitz, oprichter en redacteur van The Times of Israel

sluit je aan bij onze gemeenschap

sluit je aan bij onze gemeenschap

Al lid? Log in om dit niet meer te zien