juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wereldbeker T20: wedstrijd Engeland-Schotland gestaakt;  Nederlandse stad Nepal |  Cricketnieuws

Wereldbeker T20: wedstrijd Engeland-Schotland gestaakt; Nederlandse stad Nepal | Cricketnieuws

Bridgetown (Barbados): De T20 Wereldbekerwedstrijd tussen Engeland en Schotland werd dinsdag gestaakt vanwege aanhoudende regen, waarbij beide teams elk een punt deelden.

Met Schotland 90/0 in de eerste helft kwam de regen opnieuw bij de pauze van de innings, nadat de wedstrijd al met 10 overs was afgebroken.

Het doel van Engeland werd door de Duckworth-Lewis-Stern-methode gewijzigd van 10 overs naar 109, aangezien Schotland de bowlers van de tegenstander het grootste deel van de wedstrijd onder de pomp hield.

Michael Jones scoorde een ongeslagen 45 uit 30 ballen met 2 zessen en 4 vieren, terwijl George Munsey een ongeslagen 41 uit 31 ballen scoorde met verschillende vieren.

Muncy had ook geluk toen Mark Wood, die hem had weggestuurd in de derde bal van de vijfde over, achter schipper Jos Buttler bleek te rennen om een ​​prima vangbal te nemen en over de plooi te gaan.

Beide Schotse batslieden produceerden indrukwekkende slagen om hun team in een sterke positie te brengen.

De wedstrijd begon met een vertraagde start en kende verschillende regenonderbrekingen.

Een voorbijgaande regenbui liet het veld onmiddellijk na de toss nat achter, waardoor een vertraging van 20 minuten ontstond, terwijl er een lange pauze volgde na de powerplay.

Schotland bereidt zich nu voor op hun volgende duel tegen Namibië, vrijdag in Kensington Oval, terwijl Engeland zich op dezelfde locatie voorbereidt op het duel van zaterdag tegen aartsrivaal Australië.

Nederland versloeg Nepal met 6 wickets in de wedstrijd in Groep D. Nederland gooide Nepal uit voor 106 runs. Tim Pringle en Logan Van Beek pakten elk 3 wickets.

READ  Nederlandse koninklijke familie begint bezoek aan de Caribische eilanden

Nederland bereikte het doel in 18,4 overs. Opener Max O'Dowd nam ze mee naar huis met een ongeslagen 54 uit 48 ballen.