april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wekelijks toegankelijke leeractiviteiten: Dubbel Nederlands, Emoji, Thanksgiving

Elke woensdag vestigen we de aandacht op vijf studentenactiviteiten die een breed scala aan studenten ondersteunen. In de activiteitenronde van deze week nodigen we leerlingen uit om meer te weten te komen over de competitieve Double Dutch, hun favoriete emoji te delen, na te denken over hoe dankbaar ze zijn, de foto te analyseren en een film te kijken over volwassen worden als vrouw.

Opmerking: lees verder voor meer informatie over deze nieuwe wekelijkse functie Onze inleidende post. Deel uw mening in het opmerkingengedeelte of door ons een e-mail te sturen op [email protected].


1. Leer meer over de dubbele Nederlandse wedstrijd.

Waarin Les van de dag, Studenten leren over het New York City Double Dutch team dat zich voorbereidt op de jaarlijkse Double Dutch Holiday Classic in het Apollo Theater. Daarna zullen ze creatief vertellen over hun favoriete sport- of speeltuinspel.

2. Schrijf over je favoriete emoji.

De onze Feedback van studenten Vraag leerlingen om de meest gebruikte emoji van dit jaar te delen en waar deze op betrekking heeft. Studenten leren over de meest populaire emoji’s van het jaar en delen hun reacties en persoonlijke voorkeuren in het opmerkingengedeelte.

4. Begrijp wat er op een foto gebeurt.

Wat gebeurt er in deze film De foto van de New York Times is uit de titel verwijderd. De leerlingen gebruiken hun observatie- en analysevaardigheden om erachter te komen wat er op de foto gebeurt.

5. Bekijk een film over volwassen worden als vrouw.

Waarin Filmclub, 14- tot 17-jarige meisjes uiten tegenwoordig de opwinding, verwarring en spanning die optreedt tijdens de puberteit. Na het bekijken van de foto zullen de leerlingen de vraag beantwoorden: Wat zijn de tests om een ​​meisje te laten groeien?