juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat je moet weten over Nederlanders

Wat je moet weten over Nederlanders

Sinds de tijd van Johann Gruff heeft Barcelona altijd een soort Nederlandse invloed gehad. Met Ronald Coman aan het roer van de club lijkt die invloed toe te nemen in elk transfergerucht dat verschijnt.

Het is geen geheim dat de Perzische baas Mathiez de Ligt en Giorgino Vijnoldam wil binnenhalen om de Nederlandse kracht van La Plagrana te verhogen. De nieuwste naam die in de geruchtenmolen van Barcelona wordt gegooid, zou onlangs de opvolger zijn van de al lang bestaande Jordi Alba door Owen Vigant.

Dat is een groot karakter. Dus, wie is hij? Dit is wat u moet weten.

Nog maar 21 jaar oud, beëindigde Vijay de campagne van 2020/21 met zijn 100ste optreden voor AZ Alcmar, bij wie hij samen was sinds hij 11 jaar oud was.

Na eerder formeel te hebben geworsteld, werd de linksback een volledige routine in de eerste XI voor het seizoen 2019/20, en gedurende 2020/21 werd geen enkele seconde voetbal gemist voor de club – nu is het een normale wedstrijd.

Owen Vijanthal
Owen Vijantal met Captain’s Armor | PSR-bureau / Getty Images

Vigantal is de vice-president van AZ en bij afwezigheid van Dean Coopmaners was hij in de slotfase van het seizoen drie keer voorzitter van de club.

Hij nam in april de wapens op tegen Sparta Rotterdam en in mei tegen RKC Valviz en Fortuna Citadel, waarbij hij het team telkens naar de overwinning leidde.

Nederland heeft altijd een geschiedenis gehad in het produceren van excellente jonge talenten, dus het is een prestatie om hen op jeugdniveau te vertegenwoordigen.

Maar één – of zes of zeven – is beter. De 21-jarige heeft zijn land vertegenwoordigd Elk Jeugdstatus, van 15 tot 21 jaar.

READ  schilderij bevestigd als 400 jaar oud Nederlands meesterwerk

Na zijn succes bij de jeugdteams werd Vigan in september voor het eerst opgeroepen voor de seniorenploeg van Nederland en debuteerde hij in oktober op 20-jarige leeftijd.

Sindsdien heeft de linksback zeven interlands gewonnen, begon hij aan vijf van de laatste zes races van de Flying Dutchman en claimde hij zijn vaste nummer vijf-shirt om de leiding te nemen op de Europese kampioenschappen van deze zomer.

Vijanthal is de hele moderne tijd. Met een goed verdedigend vermogen is de 21-jarige goed op weg en heeft hij veel aandacht getrokken in zijn assistent-productie.

Vorig seizoen scoorde hij één doelpunt en zeven assists op ERTVC, dit keer scoorde hij één doelpunt en zes – 13 assists in twee competitiewedstrijden vanaf de achterste rij, niet slecht. Ondertussen heeft hij al drie assists in zijn zeven internationale caps, wat bewijst dat hij een geweldige aanvallende en creatieve kracht is.

Hij heeft ook erkenning verzameld voor zijn vermogen om het spel effectief te verspreiden. AZ-manager Buckle Johnson zet de techniek van Pep Cardiola op zijn kop en gebruikt ze als extra centrale middenvelder – een verantwoordelijkheid die op Viginal viel. Het heeft jonge mensen gedwongen het vermogen te ontwikkelen om vanaf de zijlijn drama en intimidatie te creëren, wat alleen een club als Barcelona kan aantrekken.

Vijant tekende in 2018 zijn laatste contractverlenging, waarmee hij tot de zomer van 2023 aan AZ bond.

Hoewel zijn huidige werkgevers zeker een vergoeding zullen vragen om hem te laten vertrekken, staat een contract van twee jaar La Blacrana niet toe om meer uit te geven dan de $ 13 miljoen die ze willen betalen.

READ  Manchester United tekent Nederlandse aanvaller Wout Weghorst op huurbasis
Nicholas Tagliafiko
Ajax Owen Waakzaam Nicola Tagliafico | Socrates-afbeeldingen / Getty-afbeeldingen

Parsia krijgt te maken met concurrentie van de Nederlandse reuzen Ajax, die Vigilante hebben geïdentificeerd als de beste kandidaat om de vertrekkende Nicolas Tagliafico te vervangen.

Ondanks hun sterke wens om de 21-jarige binnen te halen, gaf Ajax-voetbaldirecteur Mark Overmers echter toe dat de financiële situatie van de club moeilijk zal worden.

Opzieners die met de Telegraph hebben gesproken (via) voetbal-oranje.com): “Ik kan niet ontkennen dat dit een goede speler voor ons zal zijn.

“Begonnen als jongen, Nederlander en international. Ik denk dat ik zaken kan doen in Alkmaar. Maar of ik het doe is een andere kwestie.

“We hebben voornamelijk financieel geld verloren. Het eigen vermogen daalt en we zijn verplicht om te verkopen.”

Je kunt Vigante in de FIFA-industriemodus vinden tegen een zeer behoorlijke basisclassificatie van 79, wat hem een ​​geweldige aanwinst maakt op 20-jarige leeftijd (aan het begin van de opslag).

Met het juiste trainingsregime en regelmatige speeltijd heeft de linksback 85 vaardigheden – niet klagen.