mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volgend jaar een Nederlander in het Nederlandse Formule 2-team

Afgelopen seizoen opereerden twee Nederlanders aan de poort van de Formule 1. Met twee podiumplaatsen (in Monza en Saoedi-Arabië) beleefde Bent Viscal een geweldig debuutjaar in de Formule 2. Natuurlijk verwacht Viscol in 2022 een goed vervolg.Klik hier om het volledige interview met Pent Viscal . te bekijken

In de discussie

Het is op dit moment niet bekend wat hij gaat doen na het verlaten van de post. Aanvankelijk lag de focus op lange verblijven in de Formule 2. Hij zei GPblog De onderhandelingen met de teams zijn gaande. “Meer kan ik daar niet over zeggen.” aldus Viscal. “Dat zijn logische opties, denk ik.” Bij Trident zijn beide zetels voor volgend jaar nog vacant. Viscal was tijdens de wintertest in Abu Dhabi niet actief voor zijn huidige ploeg. Misschien een slecht voorteken? ” Nee niet echt “ Zegt Viscol.

Volgend seizoen gaan er twee Nederlandse teams aan de slag in de Formule 2. MP Motorsport heeft al twee coureurs aangekondigd voor het nieuwe jaar. VAR – Geïntroduceerd in deze functie – Eigenaar Frits van Amersfoort heeft nog twee stoelen. Tijdens de wintertest was het team voor het eerst actief zonder Nederlander achter het stuur van de auto. Er zitten geen Nederlanders in het Nederlands elftal, dat zou zielig zijn. “Wie weet, misschien volgend jaar. Ik geloof”, Viscol glimlachte. “Eigenlijk heeft de VAR nog geen coureurs bekend gemaakt. Sommige teams zijn nog onduidelijk.


Wedden op lange afstand

Voor nu, zegt hij, ligt de focus van Wiscalin op het racen met Formule 1-auto’s. Toch denkt hij al aan de toekomst. Fondvluchten zijn mogelijk. “LPMP2 of GTE of iets dergelijks zou natuurlijk een goede keuze zijn. Nee, ik heb nog nooit in zo’n auto gereden. Ik heb gesproken met de makers van die verandering. Ze zeggen dat het heel natuurlijk is. niet.

READ  Beste West Coast Coffee Chain Dutch Brothers opent twee nieuwe TFW-locaties