mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Van Dutch Summer Fridays begint met de met sterren bezaaide FW21-showcase

engelen, 17 augustus 2021 / PRNewswire / – Iconisch modelabel, Uit de Nederlandse taal, vierden de lancering van hun herfst / winter 2021-pakket in 1 hotel met een exclusieve zomershow Hollywood, CA Het evenement toonde de nieuwe lijn van Van Dutch en vestigde het merk als de meest populaire naam in de mode. Van Dutch moet een hand hebben in de passie, DJ Khalid Gepresenteerd aan degenen die het banket bijwonen Scheren & Vetten Verzorgingsdiensten met BLESSWELL-producten in de nieuwe CBD-mannenlijn, met dank aan LA’s A-lijst beroemdheidskapper, JC ThaBarber.

De waarheid van Van Dutch Hollywood De natuur, beroemdheden en de media verzamelden zich voor het gewenste evenement Terence J., Silo Groen, Bala Abdul |, ik, Nick Young, Caroline Diamore, Gesprekken J. Jackson, DJ MOS, Rolling Stone Magazine en Highbeast Van Dutch bestormde de Nederlandse mode-industrie en werd onlangs gespot bij de meest relevante artiesten, modellen en ontluikende DickTock-sterren van dit moment Bella Hadid, Megan Fire Stallion, Cardi B, Travis Scott, Lil Hadi, Holsey, Carol G., Joey Nederlands, Addison Ray, En Emma Chamberlain.

“Von herdefinieert de Nederlandse mode-industrie voor de nieuwe generatie makers en mensen uit alle lagen van de bevolking. We richten ons op het ontwerpen van collecties die cool, modieus, zelfexpressie en bruggen bevorderen. Ontmoetingen van kunst en cultuur”, zegt hij. Ed Goldman, Van Nederlandse Amerikaanse GM.

De FW21-collectie bevat hun nieuwste engelenHoody- en jogger-strevers en activasets gemaakt in gedurfde stippenpatronen, een soort Italiaanse leer- en denimstukken, evenals bijgewerkte wendingen op hun kenmerkende truckerhoeden en bowlingtassen.

Terwijl de von Dutch luxe combineren met straatcultuur in hun nieuwste denimcollectie, is het in de modescene geëxplodeerd met ontwerpen waarin hoogwaardige onderdelen van bowlingtassen en truckerhoeden opnieuw worden geïntroduceerd. Ontworpen en doordacht ontworpen door Kocher, blijft Van Dutch hun innovatieve visie demonstreren terwijl ze de voorhoede van de mode-industrie domineren.

READ  Is pater Johan een echt Nederlands kerstverhaal?

De Van Dutch FW 21 lijn is exclusief te koop vondutch.com. Voor meer informatie bezoek vondutch.com.

Mediacontacten:
Uit de Nederlandse taal
Jessica Michels
[email protected]

Bron uit het Nederlands