mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Wonderland gaat morgen open

LANCASTER COUNTY, Pa. – Dutch Wonderland opent 16 april om 10.00 uur de deuren

Jeff Eisenberg, de marketingdirecteur van Dutch Wonderland, zegt dat het park de voorbereidingen voor de opening heeft afgerond, en parkfunctionarissen zeggen dat dit seizoen vergelijkbaar zal zijn met hoe het pre-pandemie was.

Een geheel nieuwe duikshow, “The Fantastical Flute”, begint op 30 april in het Aqua Stadium, en gasten kunnen ook een geheel nieuwe eetkraam uitproberen, Merlin’s Pizza & Pasta Buffet, een onbeperkt restaurant gelegen naast de hoofdingang, volgens eerdere FOX43-rapportage.

Voor de allereerste keer kunnen gasten ook hun hondenfamilieleden meenemen naar het park op 15 mei voor Duke’s Doggy Day, en Carnival Days nemen het over op 21 en 22 mei, en zullen onder meer steltenlopers, ballondraaiers , jongleurs en meer.

Op 28 mei gaat Duke’s Lagoon open voor het seizoen, en in juni worden volwassenen voor het eerst uitgenodigd voor een speciaal after-hours-evenement.

Nostalgia Night vindt plaats op 18 juni, en gasten van 21+ worden weer uitgenodigd in het park om “weer als een kind te spelen”, aldus het persbericht.

Het park heeft onlangs ook aangekondigd dat het cashless gaat. Ambtenaren zeggen dat dit het proces van betalen een stuk eenvoudiger zal maken en de wachttijden in rijen voor ritten zal verkorten.

Voor meer informatie over het seizoen 2022, seizoenspassen en meer, Klik hier.

Download de FOX43-app hier.

READ  Nederlandse universiteit wint flink nadat Bitcoin losgeld terugkrijgt | Nieuws | DW