april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Hollandse nieuwe locatie in de binnenstad

TUCSON, Aris. (KGUN) – The Dutch opent zaterdag 16 april haar nieuwe locatie op 5340 E Broadway Blvd.

Mede-eigenaar Nicole van Winden, onderdeel van Tucson Originals, zegt dat ze graag deel uitmaakt van de restaurantgemeenschap.

Haar man Marcus is de chef-kok.

“Chef Marcus heeft een draai aan de moderne Europese keuken gegeven, waarvan we denken dat het een leuke toevoeging is aan alle geweldige voedselopties die we hier in Tucson hebben”, onthulde Van Winden.

Hun 3e jaarlijkse wild- en bierdiner met Dragoon Brewing Company begint om 18.00 uur

“We zijn verheugd om onszelf voor te stellen aan een breder publiek dat de universiteitsruimte misschien niet zo vaak heeft bereikt”, vertelde ze.

Deze nieuwe locatie biedt een barpatio met loungezitjes, speelhoek voor jong en jong van hart, chef’s table en gezellige eethoek.

“Gasten kunnen items proberen zoals onze eend-a-l’orange-taco’s geserveerd op lokaal gemaakte tortilla’s, brokjes, een traditionele Nederlandse fish and chips, bier gehavend met Dragoon Santa Cruz’r-bier of onze Tucson-ontbijtkom met nopales,” van Winden toegevoegd.

Bodemloze brunch begint om 10.00 uur

Sinds 1944 heeft de familie van Van Winden een rijke geschiedenis in de restaurantgemeenschap.

Ze ontmoette Marcus, die uit Nederland komt, tijdens het werken aan de Holland America Cruise Line. Zij was de assistent-cruisedirecteur terwijl hij de chef-kok was.

Ga voor reserveringen en toekomstige evenementen naar De Nederlandse website.

GERELATEERD: Food and Wine Magazine erkent Tucson als een van de ‘Next Great Food Cities’

——-
Caleb Fernandez is een digitale contentproducent voor KGUN 9. Geboren en getogen in Zuid-Californië, heeft Caleb altijd affiniteit gehad met creatieve samenwerkingen. Na het behalen van zijn bachelordiploma in reclame / public relations aan de Pennsylvania State University, ging Caleb rechtstreeks naar New York City, waar hij de benodigdheden leerde van productie-assistentie, fotografie en art direction. Deel uw verhaalideeën en belangrijke problemen met Caleb door een e-mail te sturen [email protected] of door verbinding te maken met LinkedIn, Instagramen Twitter.

READ  De Nederlandse gastheren versloegen titelverdediger België in het EK hockey mannen