april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Te koop: Huizen met Nederlandse deuren in Holbrook en Wakefield

PARTIJGROOTTE 0,97 hectare

SLAAPKAMERS 3 BADEN 3

LAATST VERKOCHT VOOR $ 375.000 in 2018

PROS Een houten Nederlandse deur breekt de stenen buitenkant van deze boerderij uit 1950. De open begane grond is verankerd door een grote stenen haard en een glamoureuze keuken die is gerenoveerd met kwartswerkbladen, een marmeren achterwand en tweekleurige kasten. Een familiekamer aan de achterkant heeft een kathedraalplafond, dakramen, uitzicht op het uitgestrekte terrein en een kast met ramen die ruim genoeg is voor een kantoor. In de buurt vindt u twee slaapkamers en een nieuwe badkamer met een glazen badkuiprand en dubbele wastafel. Wenteltrap leidt naar een studeerkamer met houtkachel en schuifregelaars naar een patio; er is ook een gastensuite met een eigen badkamer en nog een badkamer met een instapdouche. Wasserij is in de garage. CONS Gelegen aan een drukke weg.

De studeerkamer op Weymouth Street 299, Holbrook.hand-out

John Mahoney, RE / MAX Onbeperkt, 617-416-9589, johnmahoney.remax.com

$ 575.000

65 MELVIN STRAAT / WAKEFIELD

De buitenkant van 65 Melvin Street, Wakefield.hand-out

VIERKANTE METER 1,306

PARTIJGROOTTE 0,15 hectare

SLAAPKAMERS 3 BADEN 1

LAATST VERKOCHT VOOR $ 292.000 in 2016

PROS Betreed deze gerenoveerde koloniale 1880 via een vrolijke rode Nederlandse deur met een natuurlijke houten afwerking aan de binnenkant. De open woonkamer is voorzien van hardhouten vloeren en dakramen; het eetgedeelte wordt geaccentueerd door houten balken boven het hoofd en een op maat gemaakt hok dat een bakstenen schoorsteen flankeert. De vernieuwde keuken is voorzien van een boerderijspoelbak, roestvrijstalen apparaten en slagersblokken. De achterdeur opent naar een dek, patio en omheinde tuin. Aan de andere kant van de hal van een nieuw bad, heeft de primaire slaapkamer een kast met een roldeur. Boven zijn beide slaapkamers voorzien van ingebouwde berging. Er is een wasruimte en een familiekamer in de kelder. CONS Geen garage; redelijk steile trap.

De keuken van 65 Melvin Street, Wakefield.hand-out

Peter Cote, Redfin, 978-380-0794, [email protected]

READ  Grotendeels feestelijk in Nederlandse steden nadat Marokko Portugal ten val brengt; De oproerpolitie grijpt in in Den Haag

Jon Gorey levert regelmatig bijdragen aan het Globe Magazine. Stuur opmerkingen naar [email protected].