mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rinus VeeKay, IndyCar’s nieuwe Nederlandse cowboy, liefdevol leven, vrijheid in de VS en Nashville

Nashville – Rinas VK bracht een paar uur door met het slepen van de beroemde Lower Broadway van de stad en realiseerde zich dat hij een cowboyhoed moest hebben.

Dus de NDT IndyCar-serie van 2020 ging de Rookie Boot Born in en vertelde een verkoper: “Ik wil iets groters en meer westers. Ik ben Europeaan, ik wil Amerikaan zijn.

Het werk volbracht voor de Nederlanders, Wie heeft sindsdien overal in het openbaar een nieuwe zwarte hoed van 10 gallon gedragen? Grand Prix-weekend van Music City.

Grand Prix van Music City: Schema en informatie voor het bekijken van IndyCar’s Nashville-introductie

Bezoekersgids: Wat te zien op zondag tijdens de openingsrace van Nashville?

“Dit is Amerika hier”, vertelde VK aan NBC Sports. “Ik zie iedereen met cowboyhoeden en laarzen. Ik ben nu niet in de laarzenscene, maar misschien later. Maar ja, ik dacht dat ik dit weekend een cowboyhoed moest kopen. Ik denk dat dit eerste weekend hier iconisch zal zijn, maar een beetje plezier.

“Dus ik ging naar een winkel en brak het omdat ze te duur zijn! Maar ik ga het dit weekend dragen. Het voelt zo cool. Meestal is het een Sonax-hoed, nu is het een cowboyhoed.

VK ontdekte dat er edelstenen op de rand van de hoed zaten (daarom is het niet zo goedkoop!), Een fan van cowboyfilms. “Als Europeaan die dit deed, was hij bang dat ik iemand pijn zou doen”, zei hij, eraan toevoegend dat IndyCar-fans dol waren op zijn nieuwe accessoire.

“Het is een eerbetoon aan vrijheid en films”, zei Ed Carpenter Racing Driver. “Je bent niet in Europa. Ik zag dit als een kans om mijn waardering voor de Verenigde Staten te tonen, en ik wilde iets solo doen, ik dacht dat het leuk was. Ik ontdekte eindelijk dat het er niet slecht uitzag op mijn gezicht.”

READ  Pakistaanse wetenschapper die Nederlandse kerngeheimen stal op 85-jarige leeftijd overleden

“Iedereen vindt het geweldig. Het is een goede manier om alleen te staan. Ik maak niemand belachelijk.

Tijdens het tweede volledige seizoen van een evenement In Indigo kwam VK naar voren als een rijzende ster (Indianapolis Motor Speedway slaagt in wegstudie En derde kwalificatie voor de Indie 500) en een van de nieuwe kleurrijke persoonlijkheden van de serie.

Toen hij woensdag vroeg in Nashville aankwam, plaagde hij zijn reclamebanner op de voetgangersbrug in Shelby Street (race-organisatoren toonden macshoots van het hele IndyCar-terrein).

“Ik kwam een ​​paar uur geleden bij de familie van mijn vriendin, dus ik ging wandelen en zag (Romaine) Crossjean en (Pato) O’Ward foto’s met hen maken op de brug,” zei hij. “Ik zei: ‘Laten we naar buiten gaan en me filmen.’ Toen liep ik erheen en ik zag niets.

‘Indian Car Prom’: Binnen de motorsportrenaissance van Nashville

Eindelijk zag hij zijn verwrongen spandoek die eerder deze week door de storm was weggevaagd.

“Ik denk dat (Alex) is weggevaagd door de rivier de Palo, nu helemaal weg, dus het kan nog erger”, lachte VK. ‘Maar je moet op de een of andere manier alleen staan.’

VK getweet IndyCar probeerde hem aan te moedigen “Omdat het in Australië ondersteboven was. Omlaag! Dus niet iedereen begrijpt het, maar als je twee keer nadenkt, denk ik dat de wielen zullen gaan draaien.

Rinus VeeKay, IndyCar’s nieuwe Nederlandse cowboy, liefdevol leven, vrijheid in de VS en Nashville Verscheen in eerste instantie NBCSports.com