juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De organisatoren van de Dutch Grand Prix verwachten nog steeds een menigte talent

De organisatoren van de Nederlandse Grand Prix zijn nog steeds van plan om elke dag een bijeenkomst te houden met een capaciteit van 105.000 Zandvoort In september.

De verklaring van de Nederlandse regering maakt duidelijk of fans op vrijdag 13 augustus kunnen deelnemen aan de race – de nieuwe regeringswet zal problemen veroorzaken bij het bijwonen van de bijeenkomst.

In juni werd aangekondigd dat er geen sociale afstandsmaatregelen nodig zouden zijn om de race voorafgaand aan de concurrentiestrijd te leiden, maar de Nederlandse premier Mark Rutte merkte op dat meerdaagse evenementen die overnachten zouden worden opgeschort tot 1 september. Dit geldt ook voor het beroemde Lowlands Music Festival.

De race zal een paar dagen later plaatsvinden, maar de officiële status van de aanwezigheid van fans bij Sandwort is onwaarschijnlijk totdat Ruttey het nieuws op vrijdag bevestigt.

De organisatoren hadden eerder gezegd dat als een vaardigheidsbijeenkomst voor de race niet mogelijk was, ze deze zouden annuleren en uitstellen Van Max Verstappen Keer terug naar huis in 2022 – Bijna elk ticket is al uitverkocht tijdens raceweekenden.

Op 26 juli kondigde de regering de afgelasting van meerdaagse muziekfestivals aan. Wees duidelijk: de F1 Heineken Dutch Grand Prix is ​​een sportevenement, dus het valt niet onder de controle van meerdaagse muziekfestivals”, lees een verklaring Nederlandse versie van Motorsport.com.

De geplande terugkeer naar Jantwort werd in 2020 geannuleerd vanwege de uitbarsting van Govt-19 omdat de Formule 1 een kalender voor het onderbroken seizoen wilde consolideren.

Bekijk alle nieuwste Max Verstappen producten via de officiële Formule 1 store

READ  Meer Nederlanders vinden de Bijbel relevant, maar de helft van de christenen leest hem zelden of nooit, Evangelical Focus

Deze ronde wordt op grote schaal uitgelijnd om ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor moderne Formule 1-auto’s, evenals voor de 90.000 stoelen die gebouwd moeten worden en waarschijnlijk het racepubliek zullen zijn.

De 36 jaar wachten op de terugkeer van de Formule 1 naar Nederland is opgewaardeerd, waarbij de Red Bull-coureur eindelijk een kleine gok heeft. Lewis hamilton Op het WK blijft het hetzelfde.

De troepen van het “Oranje Leger” volgen Verstop in grote Europese races op het vasteland, vooral in de smalle hop voor België, Hongarije en Oostenrijk, maar als de race volgens plan verloopt, krijgt hij de steun van een land in de Nederlandse Grand Prix.