april 25, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Passwayton, Nederlandse Ambassadeur Cycle gekleed in bodyguard op Wereldfietsdag

Het is dus niet nodig om op speciale fietsen te rijden, draag gewoon speciale schoenen. We kunnen op elke soort fiets rijden en alle kleding dragen, onze dagelijkse kleding. Draag een helm voordat we gaan rijden.

Jakarta (Andara) – Gouverneur Anees Paswedan van Jakarta en de Nederlandse ambassadeur in Indonesië Lambert Grijs fietsten door het stadhuis van Senayan-Jakarta om Wereldfietsdag te herdenken.

Baswetan droeg een rood lichaam en droeg een helm op zijn hoofd tijdens het fietsen. Toen Bunderan om 6.45 uur lokale tijd in Senanayake aankwam, werd hij begroet door ambassadeur Griggs, die was aangekomen op een eerder aangewezen ontmoetingsplaats.

Buswade zei dat hij ervoor koos om een ​​peddel te dragen terwijl hij naar zijn kantoor fietste, fietsen wordt niet alleen gezien als een sport, maar ook als een vervoermiddel.

“Je hoeft dus niet op speciale fietsen te rijden, je moet speciale schoenen dragen. We kunnen op elke soort fiets rijden en alle kleding dragen, onze dagelijkse kleding. Draag een helm voordat we gaan rijden, ‘zei hij.

“Op deze Wereldfietsdag fietsen we naar onze kantoren en onze huizen. Ik doe hetzelfde. Vandaag fiets ik vanuit huis, ik draag geen sportieve broek, maar het body-uniform van vandaag, “voegde hij eraan toe.

Hij deed dit verzoek aan het publiek zodat de Jakarta’s fysiek en mentaal gezond zouden kunnen zijn.

“Het belangrijke nieuws is dat de stad gezonder wordt als haar inwoners meer lopen en fietsen. Daarom heeft het provinciebestuur van Jakarta trottoirs en fietspaden voorzien zodat beide partijen hand in hand kunnen werken: het provinciebestuur zorgt voor infrastructuur en openbaar (goed) gewoonten ontwikkelen zich.” Hij legde uit.

READ  Weerrecords in overvloed worden verbroken terwijl NL zich koestert in de herfstzon

Naast de Nederlandse ambassadeur nodigde Paswaden de Deense ambassadeur, vertegenwoordigd door het personeel van de ambassadeur, en de fietsgemeenschap die V, Barullah Akbar, een lid van de Indonesische Supreme Audit Agency (PPK), vergezelde uit naar Balai Kota.
Gerelateerd nieuws: Jakarta gaat agenten aanstellen om fietscongestie te voorkomen
Gerelateerd nieuws: VN observeert Eerste Wereldcyclusdag

Bewerkt door INE