mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oregon Coffee Company opent een nieuwe locatie in Californië

Dutch Bros Coffee opende vrijdagochtend haar eerste locatie op Central Beach. Het in Oregon gevestigde koffiebedrijf vierde de feestelijke opening van zijn locatie in Hollister. “We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van de Hollister-gemeenschap”, zegt Matt Wakman, exploitant van de Hollister-locatie. Door de Dutch Brothers Coffee Chain de Drive-Through genoemd. De rij auto’s stond vrijdagochtend op de eerste rij te wachten om hun drankjes te halen. De nieuwe winkel is gevestigd op 1208 East Park Street. The Dutch Brothers opende voor het eerst in 1992 in Grand Boss, Oregon. Sindsdien is het uitgegroeid tot meer dan 500 locaties in 12 staten, waaronder 115 in Californië. Zei.

Dutch Bros Coffee opende vrijdagochtend haar eerste vestiging aan de Central Coast.

Het in Oregon gevestigde koffiebedrijf vierde de feestelijke opening van zijn locatie in Hollister.

“We zijn erg blij om deel uit te maken van de Hollister-gemeenschap”, zegt Matt Wakman, exploitant van de Hollister-locatie.

The Dutch Brothers zijn erg populair als drive-through koffieketen. De rij auto’s stond te wachten om eerst de vrijdagdrankjes te halen.

De nieuwe winkel is gevestigd op 1208 East Park Street.

The Dutch Brothers opende voor het eerst in 1992 in Grand Boss, Oregon. Het is uitgegroeid tot meer dan 500 locaties in 12 staten, waaronder 115 in Californië, aldus het bedrijf.

READ  Ontwikkelingsplannen voor tandwielolie voor windturbines 2022 - Exxon Mobil, Royal Dutch Shell, AMSOIL, BP, - Indian Defence News