april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse starlet Joshua Zirkzee heeft ‘de aandacht getrokken’ van West HamHellas Verona FC v Parma Calcio - Serie A


© Alessandro Sabattini / Getty Images Sport
Hellas Verona FC v Parma Calcio – Serie A

West Ham zijn naar verluidt geïnteresseerd in Bayern München-jongere Joshua Zirkzee.

Momenteel genietend van een geweldige spreuk De 20-jarige spits, die wordt uitgeleend aan Anderlecht, zou de aandacht hebben getrokken van degenen in Oost-Londen.

Zirkzee floreert al voor Nederland op het niveau Onder 21, maar heeft ook een indrukwekkende trofeeënvangst ondanks dat het zelden voorkomt in de successen.

Volgens een rapport van de Franse outlet Jeunes Footeuxzoals geciteerd door Sportgetuige Op Twitter zijn de Hammers dol op de starlet.

Het rapport beweert dat een vooropgestelde vergoeding van € 10-12 miljoen (£ 8,3-10 miljoen) voor de acht-cap De Nederlandse sensatie zou ‘goed binnen bereik’ zijn van West Ham.

Dit seizoen Zirkzee – beschreven als ‘dodelijk’ door Joshua Kimmich – has scoorde 14 keer en gaf acht assists in 34 optredens in alle competities.

LEES WEST HAM OORDEEL

Gewaardeerd op £ 7,2 miljoen (Transfermarkt) en onder contract in Beieren tot 2023 zou het zingen van de Nederlander voor de gestelde vraagprijs een buitengewoon vak zijn.

De vroege tekenen van a . tonen vrij scorend eigenschap, zou Zirkzee een uitstekende aanvulling zijn op de ploeg van David Moyes terwijl de Schot op zoek gaat naar hulp voor Michail Antonio.

Creëer een bedreven finisher, zou het toevoegen van de jonge aas aan de gelederen deze zomer een enorme boost zijn voor het seizoen 2022/23 en daarna.

READ  Nederlanders bevriezen € 392 miljoen Russische tegoeden