juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse sciencefictionfilm ‘Captain Nova’ verschijnt in april 2022 op Netflix

Nederlandse sciencefictionfilm ‘Captain Nova’ verschijnt in april 2022 op Netflix

De Nederlandstalige sci-fi film 2021 Kapitein Nova gaat in april 2022 naar Netflix over de hele wereld.

Vorig jaar in Nederland uitgebracht op het Cinekid Festival (waar het 4 prijzen in de wacht sleepte), zal dit de eerste keer zijn dat de sci-fi familiefilm buiten de regio te zien is. De film, geproduceerd door Keplerfilm, is een mix tussen Verdwaald in de ruimte en de onlangs uitgebrachte Adam Reynolds-film, Het Adam-project.

Volgens Box Office Mojode film werd in december 2021 in de bioscoop uitgebracht in 120 bioscopen in heel Nederland en bracht tussen 2 december en 20 februari meer dan $ 129.000 op.

Dit is wat je van de film kunt verwachten:

“Een gevechtspiloot uit een desolate toekomst verandert onverwachts in haar jongere zelf terwijl ze terug in de tijd reist op een missie om een ​​wereldwijde ramp af te wenden.”

We hebben de teaser-trailer vastgelegd die beschikbaar is op de Netflix-pagina voor de film. U kunt ook op Herinner mij klikken, die u op de dag van aankomst een melding stuurt.

Hoewel beoordelingen niet overvloedig zijn, heeft het een IMDb-beoordeling van 7,2 op het moment van publicatie.

De film zal nu op 1 april 2022 op Netflix verschijnen in alle regio’s behalve Nederland, althans voorlopig. Er bestaat een pagina op Netflix zonder Netflix Original-branding, wat suggereert dat deze later aan Netflix NL wordt toegevoegd.

Er zijn talloze kopieer- en ondertitelopties beschikbaar op Netflix, waaronder de originele Nederlandse audio en nasynchronisatie voor Engels, Frans, Spaans en Duits.

Kapitein Nova zal zich bij Netflix UK & the US voegen als de 17e Nederlandse Netflix Original-titel of de 12e Nederlandse Netflix Original-film. We hebben hier alle Nederlandse films en tv-programma’s in een nieuw gepubliceerde lijst weergegeven.

READ  De voormalige Premier League-manager dringt er bij de productieve Nederlandse spits op aan om deze zomer naar Arsenal te komen

captain nova komt in april 2022 naar netflix

Bekijk hier onze speciale preview voor meer informatie over de Netflix Originals die in april 2022 op Netflix zullen verschijnen. Het wordt een drukke dag voor nieuwkomers op Netflix met Jud Apatow’s De bubbel staat ook gepland om samen met de nieuwe hybride-geanimeerde serie uit te brengen Apollo 12 1/2.

Ga je uitchecken? Kapitein Nova wanneer het op 1 april op Netflix verschijnt? Laat het ons weten in de reacties.