juni 20, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse manager naast Tottenham Hotspur baan na verhuizing Antonio Conte

Tottenham Hotspur Sequence Ajax-manager Eric Den Hawk heeft naar verluidt zijn aandacht op de pagina gericht na het mislukken van de gesprekken met Antonio Conte.

Conte, die eerdere ervaring heeft met het managen van de Engelse Premier League met Chelsea, werd beschouwd als de meest favoriete om een ​​managementpositie te krijgen bij Tottenham Hotspur. De gesprekken tussen de twee partijen met Tottenham Hotspur op vrijdag lijken nu echter de andere kant op te kijken.

Volgens Ajax-manager Eric Den Hawk Glas, Volgende op hun lijst. De Nederlander won vorig seizoen met Ajax het binnenlandse dubbelspel. Hij leidde beroemd naar de halve finales van de UEFA Champions League 2018/19.

Tottenham Hotspur: Den Hawk was een van de managers die toekeek onmiddellijk nadat Jose Mourinho in april werd ontslagen. Maar Ajax zorgde voor een verlenging van het contract van de Nederlander, waarmee een einde kwam aan de tactiek van Tottenham Hotspur.

Lees ook: Fabregio Romano’s transferoverzicht: de contractverlenging van Lionel Messi, de plannen van Chelsea voor de zomer en meer

De club uit Noord-Londen is echter terug op de markt voor de handtekening van de Ajax-manager, aldus het rapport.


Tottenham Hotspur geruchten van Mauricio Pochettino zijn moe: PSG Sportdirecteur Leonardo

Het is nu onwaarschijnlijk dat Pochettino terugkeert naar Tottenham Hotspur
Het is nu onwaarschijnlijk dat Pochettino terugkeert naar Tottenham Hotspur

Voormalig Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino is ook toegetreden tot de Premier League-club. Sportdirecteur Leonardo Pochettino van Paris Saint-Germain heeft echter alle geruchten over een terugkeer van de Spurs uitgesloten.

READ  Nederlandse expertise op het gebied van EV-laden gaat naar Californië Nieuwsbericht

De Braziliaan benadrukte dat de twee zijn begonnen met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Pochettino kwam in januari 2021 bij Paris Saint-Germain, met nog twee jaar te gaan op zijn contract bij de Franse legendes.

“Geruchten rond Pochettino vervagen. Ik praat elke dag met hem om ons samen voor te bereiden op volgend seizoen. Hij heeft een contract voor twee jaar en we zijn erg blij met zijn werk”, vertelde Leonardo aan het Franse voetbalmagazine France Football.


Help mee de voetbalsectie van SportsKeda te verbeteren. neem er een 30 seconden enquête Nu.

Samengesteld door Sankalp Srivastava