juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Koning: Prinses Beatrix is ​​in orde na de besmetting door de overheid

H Koning Willem-Alexander zei dat prinses Beatrix ondanks haar besmetting met het coronavirus in orde was. Hij gaf commentaar op de tv-show over de gezondheid van zijn moeder Blauw Bloed Maandagmiddag, twee dagen nadat bekend werd dat prinses Corona positief getest was op het virus en thuis in isolatie was geplaatst.

“Gelukkig was er niets met haar aan de hand. Ze was alleen een beetje verkouden; ik dacht dat het airconditioning in de tropen was. Ze is getest en was positief”, zei Raja op de vraag hoe Beatrix zich voelt. De 83-jarige prinses en voormalig koningin keerde afgelopen maandag terug van een vierdaags werkbezoek aan Curaçao. Daar kondigde hij aan dat hij twee Govt-19-vaccins en een booster-injectie had gekregen. ‘Anders is ze in een heel goed humeur, dus alles is geweldig,’ zei Raja.

De koning bedankte iedereen in Nederland voor hun steun aan de familie. “Dus ik wil iedereen namens haar bedanken voor haar vriendelijkheid en felicitaties, maar het gaat zo goed met haar.”

Tijdens de reis naar haar werk richtte prinses Beatrice zich specifiek op de gevolgen van de besmetting met het Corona-virus en natuurbehoud op het eiland. Aan het begin van dat bezoek werden in sommige delen van het eiland verplicht maskers gedragen en werd een afstand van 2 meter aangehouden.

Die maatregelen werden na het bezoek niet altijd opgevolgd.

READ  Nederlandse songfestivalinzending breekt Spotify-record op lanceringsdag