juli 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse groente- en fruitverwerker benoemt nieuwe commercieel directeur

Nederlandse groente- en fruitverwerker benoemt nieuwe commercieel directeur

Op 1 april begon Michiel van’t Hek (48) als commercieel directeur (CCO) bij Hessing Supervers. Hij gaat zich richten op het verder uitbouwen van dit Nederlandse groente- en fruitverwerkingsbedrijf, zowel nationaal als internationaal.

Michiel van ’t Hek, nieuwe commercieel directeur van Hessing Supervers.

Michiel heeft veel ervaring in de retail en foodsector. Als directeur van oa Hoogesteger Versspecialist leerde hij de wereld van fruitsalades en verse sappen goed kennen. Bij De Menken Keuken richtte Michiel zich op de innovatie en commercialisering van spreads, dips, tapas en vleesproducten. Hij was de schakel tussen leveranciers en retailers. Michiel brengt die ervaring naar Hessing Supervers.

“Steeds meer consumenten ontdekken gesneden groenten en fruit”, zegt Frank Hessing, algemeen directeur van het bedrijf. De keuze en het assortiment groeien snel. Met de komst van Michiel kijken we ernaar uit om vol vertrouwen onze groeistrategie uit te rollen. We zijn klaar om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van ons fantastische familiebedrijf. De raad van bestuur van Hessing is nu compleet.”

In 2021 is Hessing begonnen met de bouw van een nieuwe productiefaciliteit in Nederland. Hiermee zet het bedrijf een belangrijke strategische stap om de continuĆÆteit en groei in 2022 en daarna te waarborgen. Deze nieuwe productielocatie ligt vlakbij de grootste tuinbouwgebieden van het land. Hierdoor kan Hessing nog beter inspelen op de sterk groeiende consumentenvraag naar vers gesneden groenten en fruit.

Bron: Hessing

READ  Dutch Girl Donuts maken een comeback