juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse cricketcoach Ryan Campbell stabiel na hartaanval

Londen, 24 april (IANS): De Nederlandse cricketcoach Ryan Campbell, die hier vorige week een hartaanval kreeg en een paar dagen in coma werd gehouden, is verder hersteld en ligt nu in stabiele toestand in een Engels ziekenhuis.

Campbell kreeg vorige week een hartaanval en was door artsen uit een kunstmatige coma gehaald zonder tekenen van enige schade aan de hersenen. “Het goede nieuws is zondag voortgezet, waarbij de familie van Campbell aankondigde dat ze hopen dat de voormalige speler van Australië en Hong Kong volledig kan herstellen”, zei ICC op zijn website.

“De familie is verheugd om aan te kondigen dat het ongelooflijke personeel van het Royal Stoke University Hospital vanmiddag met succes de verdoving van Ryan heeft stopgezet”, luidde een verklaring zondag.

“Hij heeft heel goed gereageerd en is nu in een stabiele toestand. Hoewel hij nog steeds erg zwak is, praat hij en reageert hij. Doktoren hopen dat hij met voortdurende vooruitgang volledig zal herstellen. We willen nogmaals iedereen bedanken voor jullie liefde en . goede wensen. Het is onmogelijk om te zeggen hoe dankbaar we ook jullie allemaal zijn. We zullen verder updaten als we meer nieuws hebben. “

Campbell werd in januari 2017 aangesteld als bondscoach van Nederland en vertegenwoordigde als speler zowel Australië als Hong Kong op internationaal niveau.

Hij speelde voor Hong Kong in hun ICC Men’s T20 World Cup-campagne in 2016 en werd de oudste speler die destijds zijn T20I-debuut maakte met 44 jaar en 30 dagen.

READ  Zijn de Nederlandse broers verslaafd? Binnenkort kunt u eigenaar worden van een deel van het bedrijf.