mei 29, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlanders bevrijden Kovits woede door voorwerpen kapot te slaan en te schreeuwen

Sommige Nederlandse burgers hebben nieuwe manieren gevonden om hun woede over de aanhoudende epidemie van Govt-19 te uiten – door messen en voorwerpen te breken.

Tweelingbroers Steven en Brian Grigger lieten een Reuters-reporter zien hoe interessant het is om auto’s kapot te slaan bij een autowrakcentrum in de stad Wijfhuisen bij Amsterdam. Iemand gebruikte Voorhamer De andere is een Cockpit Vernietig een Peugeot 106-auto.

Deze oefening is onderdeel van het Nederlandse programma “Carsmash”. Het is bedoeld om mensen die onder de nieuwe antiviruscontroles leven, manieren te bieden om hun woede te uiten Teleurstellingen. Gevoelens zijn ontstaan ​​tijdens een epidemie die nu zijn derde jaar ingaat.

Nederlands Bars, Restaurants en de meeste winkels zijn sinds medio december gesloten toen de nieuwe maatregelen van kracht werden. De beperkingen gelden in ieder geval tot 14 januari. De overheid probeert de geregistreerde gevallen van het coronavirus onder controle te krijgen.

Terwijl Nederland op 5 januari 2022 opnieuw wordt afgesloten in Vijfhuizen in Nederland, uiten de tweelingbroers Steven en Brian Krieger hun frustratie met behulp van de autohamer. Foto gemaakt op 5 januari 2022. (REUTERS / Piroschka van de Woow)

“Er is tegenwoordig niets te doen”, vertelde Brian aan Reuters. “We kunnen niet werken omdat we een bar hebben, we zijn gesloten. Dus we dachten dat we een beetje uit die frustratie zouden gaan en de auto kapot zouden maken.”

Merlijn Boshuizen runt het CarSmash programma. De deelnemers werd eerst gevraagd om “wat is in hun leven” te schilderen op het voertuig van hun keuze, zei hij.

Wanneer ze vervolgens in een auto beginnen in te breken, wordt hen gevraagd hun ogen te sluiten en hun voeten op de grond te voelen. De persoon zegt dat het doel is “elke zenuw in je lichaam te beseffen wat je doet en het uit je leven te verwijderen.”

Vlakbij, in Den Haag, zit stemcoach Julie Scott.”Schreeuw Op het strand. “Het is een project met dezelfde bedoelingen als CarSmash.

Op 5 januari 2022, in Den Haag, Nederland, wanneer Nederland opnieuw een lock-out ondergaat, schreeuwen mensen op zee om hun frustratie te uiten.  Foto gemaakt op 5 januari 2022.  (REUTERS / Piroschka van de Wouw)

Op 5 januari 2022, in Den Haag, Nederland, wanneer Nederland opnieuw wordt afgesloten, schreeuwen mensen op zee om hun frustratie te uiten. Foto gemaakt op 5 januari 2022. (REUTERS / Piroschka van de Wouw)

Julie kwam onlangs bij Rozemarijn Kardijk op een winderig strand vlakbij het strand. Toen Kartiz probeerde niet te lachen, sprong ze buiten adem schreeuwend op.

‘Je kunt – kom op! Laat je gaan,’ zei Cardig. Hij is een zakensecretaris en hoopt te leren spreken Hoop In zijn carrière.

“Je hoeft niet aan andere dingen te denken, het is het strand en de breedte van de oceaan…” zei Cardiz. “Je stem gaat over de zee, hij keert niet terug naar jou, het is een gevoel van vrijheid.”

Ik ben Brian Lynn.

Dit nieuws werd gepubliceerd door Reuters nieuws. Brian Lynn past het VOA Engels Leerrapport aan.

We horen graag van je. Schrijf ons in het opmerkingengedeelte, en Bezoek onze Facebookpagina.

____________________________________________

De woorden in dit verhaal

Voorhamer – Mijn. Grote, zware hamer met lange steel die wordt gebruikt om stenen of andere zware voorwerpen te breken

Cockpit – Mijn. Een zware ijzeren staaf met een gebogen punt wordt gebruikt om zware voorwerpen op te tillen die ervoor open staan

Teleurstelling – Mijn. Gevoel dat we emotioneel ‘geen benzine meer hebben’ als het mis gaat

De barN Een bedrijf dat dranken en soms eten verkoopt

Schreeuw – v. Onaangenaam, luid, luid

Hoop – Mijn. Gevoel dat we emotioneel ‘geen benzine meer hebben’

READ  Waarom Nederlandse soldaten in het legerkamp van Indiana waren