april 13, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mijn Le Creuset verslaat alle andere Nederlandse ovens die ik heb geprobeerd en is nu $ 150 korting

Mijn Le Creuset verslaat alle andere Nederlandse ovens die ik heb geprobeerd en is nu $ 150 korting

Er zijn maar weinig kookgerei bekend als Le Creuset, en er is geen product dat gelijkwaardig is aan het merk zoals de Dutch Oven. Na jarenlang modellen van verschillende merken te hebben getest, ben ik onlangs begonnen met koken met een van de Nederlandse ovens van het merk en was meteen onder de indruk van hoe goed dit topproduct in vergelijking presteerde.

Nadat ik een paar recepten op mijn Le Creuset had gedaan, vond ik de warmteverdeling veelbelovend. Mijn pastasauzen waren romiger en kip- en rijstgerechten waren gelijkmatiger gaar. Hoewel de producten van Le Creuset waardevolle investeringen zijn, is het altijd spannend om op een onverwachte deal te stuiten. Nu kun je erachter komen Pan van 6,75 liter 34% korting bij Nordstrom – $ 150 aan besparing.

Le Creuset Signature Nederlandse oven van 6,75 liter

Noordstrom


Dit is Le Creuset-pan met grote capaciteit Ideaal voor het maken van voldoende voedsel voor het hele gezin of voor het koken in grote hoeveelheden voor het bereiden van maaltijden. Het is oven- en vaatwasserbestendig en zowel de pan als de handgrepen zijn hittebestendig tot 500 graden Fahrenheit. Hoewel de verbetering van de kwaliteit van mijn eten indrukwekkend genoeg was om mij dit product te verkopen, vond ik het gemak van opruimen een game changer. Zelfs stevige gerechten zoals chili hoeven niet te worden geweekt of geschrobd. Hoewel ik weet dat ik hem in de vaatwasser kan doen, kan ik nog steeds geen reden vinden.

Hoewel de pan vooral bekend staat om zijn kenmerkende geëmailleerde gietijzeren interieur, vormt het brede scala aan prachtige kleuren ook een klassiek statement voor elke keuken. De uitverkoop omvat 10 kleuropties, variërend van felle tinten rood, oranje en blauw tot neutrale tinten, waaronder wit, donkergrijs en een bleke lavendelkleur genaamd 'sjalot'.

Shoppers kunnen geen genoeg krijgen van dit merk. Iemand zei dat ze deze hadden toegevoegd terwijl ze al een Le Creuset braadpan hadden Model van 6,75 gallon Merk op dat het “rijkdom en schoonheid toevoegt” aan de pot, dankzij de “grote capaciteit” en de “roestvrijstalen knop” aan hun keukenarsenaal.

Koop deze Dutch Oven-deal Noordstrom Voordat ze uitverkocht zijn, blijf scrollen naar meer Le Creuset-producten die nu in de uitverkoop zijn.

Kenmerkende geëmailleerde gietijzeren vuurpot van 7,5 liter

Noordstrom


Set van 3 roestvrijstalen inbouwmengkommen

Noordstrom


Een traditionele set van 3 rechthoekige ovenschalen

Noordstrom


READ  Nederlandse tieners vaak blootgesteld aan alcoholgehalte op TikTok