april 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lady Dutch Newton ontploft | Bella

Bella – De Newton Cardinals kwamen vrijdagavond in Bella in aanraking met een Nederlandse orkaan en konden geen voet aan de grond krijgen. Lady Dutch nam in de eerste vier minuten van de wedstrijd een voorsprong van 16-2 en breidde de voorsprong aan het einde van de eerste periode uit naar 27-6. Aan het einde van die glorieuze vogel 73-25 overwinning was Wile E. Zoals ‘piep piep’ zeggen tegen de coyote.

Bella Pressure creƫerde een aantal scoringskansen in de verdedigingsploeg en zeven verschillende spelers kwamen in het kwartier in de scoringskolom. Anna Childerston had in de laatste minuut van het kwart nog maar drie punten.

In de eerste vier minuten van de tweede innings opende Oranje de innings met 15-2 en was ongeslagen met 42-8. Driekwart kwam dit kwartaal van Kylie Doc en Kennedy von Wark. Die grote dame zong voor de pauze.

Met een paar vrije worpen van Anna Vander Wall in de tweede helft en Kennedy Von Wark’s set van drie ballen om de stand op 51-16 te brengen, was de klok van de barmhartigheidsregel van kracht.

In het derde kwart was de score laag, maar in het vierde bedrijf won Nederland met 18-2 en won de Little Hockey Conference met 73-25.

“Ons belangrijkste kenmerk was om hard te spelen, samen te spelen en onbaatzuchtig te zijn”, zei Bella-coach Blaine Force. “Zelfs als we het beter zouden doen, zou het tot betere dingen leiden. Vanaf het begin speelden we met veel energie in de verdediging, wat leidde tot een evenwichtige aanvallende aanval. Ik vond dat we er goed aan hadden gedaan om basketbal te herstellen en in We blijven doorgaan met de mogelijkheid.

READ  De nieuwe Nederlandse wet voorziet in negen weken ouderschapsuitkering

Vier spelers en 11 spelers met dubbele cijfers kwamen in de scorekolom, zoals de loting liet zien. Kennedy von Wark leidde met 12 punten, terwijl Doug en Wanderwall elk 10 punten toevoegden en Silderston 10 punten.

Nee. 14 (4A) Bella is nu 5-2 algemeen en 2-1 bij LHC. Ze zullen dinsdagavond de Panthers uit Knoxville ontvangen voor de laatste act voor de vakantie.

Newton 6 10 7 2 – 25

Bella 27 199 18 – 73

Bella Scoring (FG FTM / FTA PTS) – Abby Warner 1 0/0 3, Reagan von Wyk 1 3/3 5, Anna Childerston 3 3/4 10, Kylie Doc 4 2/2 11, Kennedy Van Wark 5 0/0 12, Mia Warner 2 0/0 4, Anna Vander Wall 4 3/4 11, Abby DeCordon 2 0/0 4, Hailey VonWork 1 0/0 2, Eliza Von Cie 2 1/2 5, Tory Von Vork 2 2 / 4 6. Team 22 14/19 73. Driepuntsdoelpunten – (5) – Q.. Van Work 2, Doc 1, Silderston 1, a. Warner 1.

Bella Rebounds (30) – MA Warner 8, Wanderwall 5, Van G5, een. Warner 3, Van Wyk 3, h. Van Werk 2, k. Van Werk1, Doc1.

Bella Steels (20) – een. Warner 5, ged. Van Werk 2, Wondermuur 2, m. Warner 2, Doc 2, Silderston 2, Van Wyk 1, k. Van Werk 1, Decorton 1, Van G1.

Bella Assists (18) – H. Van Werk 3, Wondermuur 3, a. Warner 2, Silderston 2, Doc 2, k. Van Werk 2, Decorton 1, m. Warner 1, Van Wyk1.

Colin Peters U kunt 641-672-2581 per e-mail bereiken op [email protected] of Twitter @ColinPetersOH.