mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Is er iets om over te praten? Deze Nederlandse hackers moet je ze vertellen

Nu we weer een epidemische winter op het noordelijk halfrond ingaan, hopen we dat het dit jaar niet erger zal worden en dat volgende zomer erg ver in de toekomst lijkt. Maar we hopen dat dit eerder bij ons komt dan we denken, en daarmee gaan de grootschalige hackerkampen weer van start. De grootste zal in Nederland zijn, waar MCH 2022 eind juli zal plaatsvinden, en als je bereid bent om je mening naar voren te brengen, Ze nodigen inzendingen uit voor een uitnodiging om deel te nemen. Hun evenementen zullen altijd een gelegenheid zijn om een ​​paar dagen in de zon door te brengen met enkele duizenden gelijkgestemde mensen op een gedenkwaardige en ontspannende manier, dus we vragen je hier een beetje over na te denken.

Als je nog niet eerder een conferentietoespraak hebt gehouden, kan dit een moeilijke kans zijn, maar in feite zou een hackerkamp de beste plek zijn om het voor het eerst te proberen. In tegenstelling tot de meest traditionele technische conferentie, verzamelen de meeste deelnemers zich in het auditorium, waar veel toespraken worden gehouden in hackerkampen. Daarom is de grootste arena van anonieme menigte laag en is de kleine en vriendelijke menigte van mede-activisten hoog. Het mooie van onze community is dat ze net zoveel verschillende interesses heeft als individuen, dus wat je product, specialiteit of favoriete hobbypaard ook is, je kunt mensen vinden die naar het hackerkamp willen luisteren. Wat zeg jij.

Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie, dan kun je die zeker vinden door te kijken naar het schema van het laatste Nederlandse kamp SHA.

READ  InterDigital, Inc. Begint een gewijzigd openbaar bod op de "Nederlandse veiling" om tot $ 200 miljoen van zijn gewone aandelen terug te kopen