juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Inzendingen compleet voor The Dutch Masters 2022

Het deelnemersveldspringen voor The Dutch Masters van 11 t/m 13 maart is compleet en definitief. In totaal hebben 44 ruiters uit 12 landen zich ingeschreven voor de internationale springconcoursen en allemaal hebben ze hun oog laten vallen op een overwinning in de Rolex Grand Slam. Naast de top negen renners uit de top 10 van de wereld zijn nu ook de Nederlandse renners bekend.

13 combinaties zullen de Nederlandse eer hoog houden in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Aan de start verschijnen alle leden van het Nederlands elftal dat vorig jaar op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio de vierde plaats bereikte. Harrie Smolders, Michael van der Vleuten en Marc Houtzager zullen het de buitenlandse competitie zo moeilijk mogelijk maken. Ook VDL-rijder Leopold van Asten is van de partij evenals Sanne Thijssen, die onlangs de Grand Prix won in Vejer de la Frontera, Spanje. Jack Ansems, Bart Bles, Willem Greve, Jens van Grunsven, Kevin Jochems, Piet Raijmakers Jr, Mans Thijssen en Jur Vrieling vervolledigen de Nederlandse delegatie.

De winnaar van de Rolex Grand Prix van vorig jaar, de Oostenrijker Max Kühner, is dit jaar ook van de partij. Ook België komt met een sterke delegatie bestaande uit onder meer Niels Bruynseels, winnaar van de Rolex Grand Prix in 2018, Pieter Devos, Jérôme Guery, Olivier Philippaerts en Gregory Wathelet. Frankrijk wordt naast Julien Epaillard vertegenwoordigd door Simon Delestre, Edward Levy, Olivier Robert en Kevin Staut. Naast Daniel Deusser rijden Christian Ahlmann, Marcus Ehning en Christian Kukuk voor Duitsland.

Het complete overzicht van de deelnemers is te vinden op de website.

READ  De Nederlandse ambassadeur zegt dat Twitter een storm veroorzaakte en niet durfde te fietsen in Londen

Foto: © The Dutch Masters / Digishots
Bron: persbericht The Dutch Masters