juni 19, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het ultieme huwelijkscadeau is te koop voor Prime Day

Vraagt ​​u zich af wat u de pasgetrouwden in uw leven cadeau moet doen? Zoek niet verder dan onze verzameling Nederlandse ovens. Met selecties van Calphalon, Le Creuset en Lodge, zijn deze Nederlandse ovens enkele van de meest veelzijdige (en mooie) kookgerei die je kunt kopen – en ze zijn allemaal te koop deze Prime Day. Perfect voor het smoren van vlees, het bakken van schoenlappers of het sudderen van chili, de onderstaande items zijn echt de geschenken die blijven geven.

Onze topkeuzes:

Beste stelen: Le Creuset Geëmailleerde Gietijzeren Signature Ronde Dutch Oven

Le Creuset heeft een reputatie als leider in geëmailleerd gietijzeren kookgerei; hun duurzame Dutch ovens en ovenschotels zijn even mooi als nuttig. Aan de gerenommeerde naam hangt echter een flink prijskaartje, maar u kunt vandaag een aanzienlijk bedrag besparen. Op deze Prime Day kun je een kersenrode Nederlandse oven pakken voor $ 290, en een koele $ 119,95 van de oorspronkelijke prijs scheren. Hoewel ze in andere kleuren verkrijgbaar zijn, is dit de enige die voor zo’n lage prijs verkrijgbaar is. Toch is een Dutch Oven een belangrijk onderdeel dat op de kookplaat kan blijven staan, zelfs als hij niet in gebruik is, dus wees niet bang om hem te zien als een leuk kleuraccent om de keuken op te fleuren.

Beste outfit: Lodge Geëmailleerde Nederlandse Oven

Best Dutch Oven Prime Deals Lodge Geëmailleerde Dutch Oven

Er is veel om van te houden over de Lodge Dutch Oven. Het heeft dezelfde kwaliteit als hun gietijzeren pannen, plus het is een prachtig stuk keukengerei. Je kunt er een opscheppen voor $ 67,90, wat $ 12 minder is dan de catalogusprijs. De Dutch Oven is vrij zwaar en het kan voor sommigen moeilijk zijn om hem van het fornuis naar de oven te verplaatsen of hem in de gootsteen schoon te maken (zoals de meeste gietijzeren is dit niet vaatwasmachinebestendig). Over het algemeen kun je echter de prijs niet verslaan voor zo’n mooi stuk kookgerei.

READ  Victor Steeman, Nederlandse motorcoureur, overleden op 22-jarige leeftijd

Beste niet-klevende: Calphalon Signature hard geanodiseerde non-stick bedekte Nederlandse oven

Best Dutch Oven Prime Deals Calphalon Signature Hard Geanodiseerde Nonstick Covered Dutch Oven

Heeft u liever een ander materiaal dan gietijzer, dan bent u bij Calphalon aan het goede adres. Hun Nederlandse oven is gemaakt van hard geanodiseerd aluminium met antiaanbaklaag, waardoor het lichter en gemakkelijker schoon te maken is dan traditionele gietijzeren opties. Bovendien is deze Dutch Oven vaatwasmachinebestendig, al raden we aan om met de hand af te wassen om de kwaliteit te behouden. De binnenpan kan vrij gemakkelijk krassen, dus gebruik geen metalen spatels of lepels als je ermee kookt. Bespaar $ 44,58 door er vandaag een te kopen voor $ 85,41.

Beste braadpan: Saveur kiest voor geëmailleerde gietijzeren braadpan

Best Dutch Oven Prime Deals Saveur kiest voor geëmailleerde gietijzeren braadpan

Verkrijgbaar in een helder, glanzend blauw, deze gietijzeren braadpan is essentieel voor het smoren, schroeien, bakken en stomen van alles, van vlees tot groenten. Het is ondieper dan de andere opties op deze lijst, waardoor het gemakkelijker op te tillen en van de keuken naar de tafel te verplaatsen. Koop er deze Prime Day een voor $ 143,19, een korting van $ 35,80 op de oorspronkelijke prijs.

Andere topkeuzes:

Crock-Pot Artisan ronde geëmailleerde gietijzeren Nederlandse oven voor $ 36,97 (bespaart $ 13,02)

Wortel Non Stick Dutch Oven voor $ 20,78 (bespaart $ 5,20)

Lodge voorgekruide gietijzeren dubbele Nederlandse oven met lusgrepen voor $ 49,90 (bespaart $ 24,95)

Trustmade gietijzeren Nederlandse oven voor $ 34,39 (bespaart $ 8,60)

Cookwin geëmailleerde gietijzeren Nederlandse oven met zelfrijgdeksel voor $ 25,29 (bespaart $ 30,40)

Instant Pot elektrische ronde Nederlandse oven voor $ 159,99 (bespaart $ 69,96)

M-Cooker ronde geëmailleerde gietijzeren Nederlandse oven met deksel voor $ 48,79 (bespaart $ 12,20)

Babish ronde emaille gietijzeren Nederlandse oven voor $ 55,06 (bespaart $ 27,93)

READ  Nederland staat op plaats 32 op de lijst van de beste keukens ter wereld

Wat is Amazon Prime Day?

Prime Day is een jaarlijks verkoopevenement dat Amazon organiseert voor zijn Prime-leden. Op Prime Day vinden leden aanzienlijke besparingen op alles, van speelgoed tot tech tot keukenapparatuur (inclusief Nederlandse ovens). Dit jaar vindt het plaats op twee dagen: 12 en 13 juli.

Elk product wordt onafhankelijk geselecteerd en doorgelicht door redacteuren. Dingen die u via onze links koopt, kunnen ons een commissie opleveren.