mei 24, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het quarterback-vliegtuig gaat met Hawkins . naar de centrale Nederlandse play-offs

Blaine Hawkins ging de tweede ronde van de play-offs in en gooide meer dan 3.700 yards, 57 touchdowns en had slechts vier onderscheppingen op zijn naam staan.

Bella, Iowa – Vijftien leden van de ploeg gebruiken het extra jaar om eindelijk indruk te maken op het veld als ze naar de tweede ronde van de Midden-Nederlandse play-offs gaan.

“Hij gaat een van die worpen doen, wow, of de coach realiseerde zich niet hoe goed die worp was”, zei Jeff Herbers, ontvanger van Central White.

De senior quarterback uit Ankeny gooit veel in het ongeslagen seizoen. Zijn naam is Vliegtuig Hawkins.

Als u zoekt naar leiders van drie seizoenen, vindt u de naam van Hawkins bovenaan elke voorbijgaande statistiek.

Hij ging de tweede ronde van de play-offs in, gooide meer dan 3.700 yards, voegde 57 touchdowns toe en heeft slechts vier onderscheppingen op zijn naam staan.

“Deze ontwikkeling is hard werken en studeren buiten het veld”, zei zijn hoofdcoach Jeff McMartin.

Die cursus leidde tot records, meer dan 16 schoolrecords en het tellen ervan, en tegen het einde van het seizoen zou hij zijn naam graveren op alle records in de glorieuze geschiedenis van Central.

Gerelateerd: Des Moines High Schools vormen 11 nieuwe Iowa Alliance-conventies

Gerelateerd: Van Meter Bulldogs wint 1A Championship en Katie Lindsay schrijft geschiedenis

“Ik heb nog nooit gehoord dat Blaine over platen of iets dergelijks praat. Hij is alleen betrokken bij het succes van het team, en het is een bijproduct van die platen,” zei Herbers.

READ  QBE opent Nederlandse vestiging als onderdeel van uitbreidingsplannen voor Europa; 5 aanwervingen voor senioren aangekondigd

De vijfdejaars tweelingmajoor besloot na overleg met zijn familie terug naar school te gaan. Ankeny High Standout had een extra jaar speeltijd door besmetting. Nadat het najaar was afgelast, speelde de ploeg afgelopen voorjaar slechts twee wedstrijden.

Na de NCAA-uitspraak kregen alle voetballers een extra jaar en besloot hij terug naar school te gaan en een tweede major te nemen en universiteitsvoetbal te blijven spelen.

“Een veelvoorkomend thema of advies dat ik krijg is dat je veel tijd hebt om in een bedrijf te werken, je moet niet te veel tijd besteden aan voetballen, dat is het thema van dit jaar. We proberen hiervan te profiteren. laatste kans”, aldus Hawkins.

Bekijk meer gameverhalen en hoogtepunten op het YouTube-kanaal van Local 5

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries